Žádost o unban č.1 - domos
Discord přezdívka: domos#9784
Discord ID: 240180589569900544
Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198340572877/
Důvod vedoucí k udělení postihu: Opakované porušení pravidel, Nízká kvalita RP, RDM, Passive RP
Datum udělení postihu: 22:22 20.12.2021
Datum expirace postihu: 3332 měsíců 19 dnů 13 hodin 50 minut
Obhajoba: Zdravím, touto zprávou bych se chtěl omluvit členům Staff teamu za přidělanou práci a zároveň požádat o odpuštění a následné zkrácení/zrušení banu. Už to budou 3 měsíce od udělení mého permanentního banu na portálu, kde jsem se dopustil mnoha chyb a následně byl potrestán několika ban, kdy ten poslední byl konečný. Vůbec se zde nechci vymlouvat na to, v jakém stavu co se týče hráčů v danou dobu server byl. Právě naopak si uvědomuji co jsem provedl a plně chápu udělený ban. V ten večer jsem se napojil pouze kvůli tomu, abych si v posledních chvílích před wipem zavzpomínal na to, co jsem za svou postavu vybudoval. Bohužel jsem se nechal strhnout lidmi na discordu, kteří mě hecovali, abych zbraně, co jsem vlastnil vyzkoušel na NPCčkách. Ze začátku jsem to udělat nechtěl, ale po chvilce hecování a "pošťuchování" jsem to bohužel udělal. V tu chvíli jsem byl na serveru sám a RP jsem nikomu nekazil, ale po zhruba 10 minutách napojili 3 lidé. Ikdyž jsem se s nimi nepotkal, mohl jsem jim i tak zkazit RP, ale předtím než se to stalo mě zastavil jeden ze členů Staff teamu a díky němu to dopadlo v rámci možností pro všechny ostatní dobře. To je asi celé mé vysvětlení situace, předem díky za jakoukoliv zpětnou reakci, budu se na ní těšit. S pozdravem, domos.
Komentáře
Zdravím tě, @domos,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP