Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Johnson's Custom (Schváleno)

pashaxddxpashaxddx Člen
upraveno 4. November 2018 v Archiv

Johnsnova Dílna

Historie

Tenkrát se dílna jmenovala Los Santos Custom to bylo ještě za dom Carla Johnsna. Dílna si v tu dobu vedla velice dobře a docela dost se jí dařilo. Carl měl jednoho syna který se jmenuje Pepa Johnson. Po té Carl zemřel při autonehodě. Po té co Carl zemřel Pepa spadl do péče Andrey, Carlovi nejlepší kamarádky. Jakmile se to dozvěděl jeho bratr Philip Johnson tak přijel do města a dílnu přebral. Dílna měla furt dobré časy, ale pak Philip odešel do jiné práce a dílna připadla jeho dobrému kamarádovi Josefovi Lebronovi. Malý Pepa ted v dílně dělal jenom brigádu. Vzhledem ktomu že se našla nová a lepší dílna v Mirror Parku. Dílnu v tu dobu měl Josef Lebron společně s Pepou Johnsem když už vyrostl. Pepa byl spolumajitel dílny a učil se od svého nevlastního strejdy Josefa Lebrona. Který pak odešel do jiné profese a Pepa přebral dílnu na plný uvazek. Pepa měl také nevlastního bráchu Lucase Philipa Lopeze který se pak stal spolumajitelem. Dílnu měl v tu dobu Pepa s Lucasem, dílně se moc nedařilo vzhledem ke konkurenční dílně Seals Custom. Postupem času Seals Dílna zanikla a dílna se Los Santos Customs se přejmenovala na Johnson's Custom. Dílně se jak zničeho nic začalo dařit dílna vydělávala peníze a Pepa s Lucasem se rozhodli že dílnu přestěhujou do nové lokace kousek od LSPD stanice tam kde je odtahovka. Jakmile se stěhovali zjistili že jejich pracovník Bary začal vlastnit Seals Dílnu. Pepa s Lucasem ted mají novou dílnu a bůh ví jak to bude dál.

Naše Práce

Pokud se rozhodnete pro naší dílnu tak mi věřte že o vaše auto bude co nejlépe postaráno. Říkáte si komerční marketingová dílna. Právě že vůbec Johnsnova Dílna je jediná taková na světě. Je to rodinný podnik a o vaše auto bude postaráno s láskou. Dělíme od umytí až po opravy až po tuning aut.

Přátelský kolektiv a chování k naším zákazníkům :)

Lokace
Dílna z venku

Interiér

Na mapě

Vozidla
Slam Van

Otahovka

Plošina

OOC

Dílna je dávno v provozu jen jsem se nudil a chtěl jsem aby to bylo sepsané :D

Komentáře

Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.