Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Jeff's Offroad [SCHVÁLENÉ]

upraveno 11. February 2019 v Archiv

Vznik
Po presťahovaní z Škandinávie, presnejšie z Norska kde som sa narodil do Paleto Bay, som dlhodobo premýšľal nad tým ako túto časť San Andreas oživiť.
Milujem túto oblasť našeho štátu, hlavne okolitú prírodu. Je tu extrémne veľa lesných ciest, oblastí pre polovníkov, rybárov, tak isto ako aj krásne cesty ako keby vyčarované z Japonských hôr kde bol zrodený drifting.
Ako možno niektorý z Vás vedia tak Norsko je známe okrem ropy aj Fredricom Aasbøm, ktorý je niekoľkonásobným majstrom sveta v Formula Drift. Bol som jeho dlhodobý mechanik a tuner, predtým než sa odsťahoval do USA.
Tak isto ako drifting, Norsko je známe aj importom offroadových vozidiel z Islandu. Spolu s mojím otcom sme upravovali Jeepy, Toyoty, Chevrolety, Fordy, Lady, a mnoho dalších áut.
S mojou dlhodobou praxou a kontaktami som založil Jeff's Offroad & Tractor Service.
Nenechajte sa zmiasť názvom "offroad & tractor service", je pravda že sa špecializujeme hlavne na offroad smerované úpravy, no moja láska voči streetcars a celkovo tunercars pretrváva. Týmto oznamujem že naši zákazníci nemusia mať strach, či už k nám prídu na starej Lade Nive, Nissane Silvia, novom BMW alebo legendarnom Ferrari F40.

Lokácia
Naša dieľna sa nachádza hned pri vstupe do Paleto Bay a vstup je priamo z diaľnice. Máme tu benzínovu stanicu a "car valet".
Kúsok za našou dielňou sa nachádza krásna pláž kde môžete skúšať Vaše "beach buggies" alebo prekážky kde môžete otestovať Vaše novo namontované podvozky, dlhé ramená a 35" kolesá.
Tak isto ako tu máme aj veľké parkovisko priamo pred dielňou ktoré môžeme uzavrieť a urobiť malý "parking lot drift event" kde môžete vyskúšať Váš nový angle-kit na s14tke alebo Vašu e36 s novým turbom a ECU

Na čom jazdíme?
Ak treba rýchlu opravu na boku dialnice, opravu v hlbke horských ciest Paleto bay alebo niečo iné podobné tomuto, tak prídeme na našom Shop-trucku (2006 Chevrolet Silverado s 6.6l Duramax motorom) do ktorého korby sa zmestí veľa dielov na roadside opravu a poprípade sa zaň dá zatiahnúť podval.

Pokiaľ budete členom autonehody, auto bude natoľko vážne poškodené že sa nebude dať opraviť na mieste, alebo PD bude potrebovat pomôcť odtiahnúť zle zaparkované/zabavené auto, tak nás uvidíte prefrčať okolo na našej Mitsubishi Fuso odťahovke.

Tým
Majiteľ - Manem Jeff ([Violent Clique]Smash)
Vedúci - Hľadá sa na pozíciu
Mechanik - Hľadá sa na pozíciu

Hodnosti
Jeff's - Majitel
Jeff's - Vedúci
Jeff's - Mechanik

Poslednou časťou príspevku chcem oboznámiť všetkých že naše služby sú 100% legálne, na všetky nami predávané diely máme TUV dokumentáciu a taktiež máme licenciu na smog kontroly.

Ked že mi predošlá téma bola schválená/daná do trialu
pár dní pred wipe tak si myslím že by to nemal byť problém prekopírovať nanovo.

Komentáře

Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.