Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Rodina Corleone (ZANIKLÁ)

Historie a vznik rodiny Corleone

Naše rodina pochází ze Sicílie v Itálií z městečka Corleone. V roce 1901 žila ještě moje rodina na Sicílií téhož roku můj dědeček urazil mafiánského bosse, který ho následně zabil, bratr mého otce Vita Andoliniho se zapřisáhl, že se pomstí a utekl do hor v den pohřbu mého dědečka zabili i bratra mého otce. Na druhý den přišla moje babička za mafiánským bossem prosit o to aby nezabila i mého otce, ale chtěl je zabít oba dva. Babička měla schovaný nůž a pokusila se zabít mafiánského bosse. Při tomto pokusu zemřela a mému otci se podařilo uniknout. Skrýval se do noci ve městě, kde mu následně pomohli přátele utéct na loď, která plula do New Yorku v USA. Tenkrát neuměl můj otec anglický a když se ho ptali jak se jmenuje tak jelikož nerozuměl tak neodpovídal, na kartičce měl napsáno Vito Andolini z Corleone tak Americké úřady mu dali jméno Vito Corleone od té doby si tak říkal. Později žil v Italské čtvrti z ostatními imigranty z Itálie měl ženu a pracoval v malém obchůdku. Všechny tyto malé obchody museli platit peníze místnímu mafiánskému donovi. Jednou tento Don přišel k otci do obchodu a jelikož tam chtěl zaměstnat svého synovce tak majitel obchodu musel mého otce vyhodit a otec byl bez práce. Naštěstí jeden chlápek jménem Clemenza dlužil laskavost mému otci a tak vykradli dům jednoho zbohatlíka, aby měli peníze. Později se z nich stali dobří přátelé. Když se Don doslech o těchto krádežích chtěl z toho mít nějaké peníze nebo že je udá na policii, kterou měl podplacenou, otec řekl že to probere s přátely. Otcovi přátele mu chtěli peníze dát, ale můj otec se ho nezalekl a řekl přátelům, že dostane nabídku, kterou nebude moc odmítnout. V den svátku Svatého Štěpána předal otec peníze donovi, následně si vzal zbraň a šel si ho počkat před jeho byt a v moment kdy začal ohňostroj otec zabil dona. Později se lidé dozvěděli co pro ně můj otec udělal a tak chodili za ním s nejrůznějšími prosbami. Také si založil s přáteli obchod, kde prodávali olivový olej. Později si můj otec vybudoval velký respekt kromě obchodu z olivovým olejem pašoval z Kuby alkohol do USA za dob prohibice a ovládal hazard, policií a politiky v New Yorku. Časem navštívil svoje rodné město Corleone i ze svojí rodinou, kde se přišel pomstít donovi, který zabil jeho rodinu. Můj otec měl čtyři děti, tři syny a jednu dceru. Postupem času New York ovládalo 5 rodin včetně té naší. Rodina Corleone měla v New Yorku největší vliv a proto se nás některé rodiny snažily zbavit a tenkrát začala tzv. válka pěti rodin, při které přišel o život můj nejstarší bratr a jelikož můj otec byl starý a nemocný tak ještě než zemřel jmenoval mě Donem Corleonem a začal jsem vést rodinu já. Pomstil jsem se všem pěti rodinám za všechnu bolest, kterou nám způsobili a naše sídlo v New Yorku jsme věnovali kamarádovi Clemenzovi, který nám byl vždy věrný a zbytek naší rodiny se odstěhoval do města Los Santos, kde máme Bahama Mamas club. Jelikož v naší době už alkohol a ani hazard tak nevydělával začli jsme obchodovat s drogama a to přesněji s cocainem, obchod ze zbraněma, únosy.

Sídlo

Vozový park
BMW X5

Audi A6

Mercedes Benz G65

Mercedes Benz CLS63

Zbraně
Tommy Gun

Pump Shotgun

Pistol

AK-47

Switchblade

Drogy
Cocain

Zakládající členové rodiny
OneLag - Corleone Family - Don (Boss)
Gaster - Corleone Family - Underboss (Pravá ruka)

Hodnosti
Corleone Family - Don (Boss)
Corleone Family - Underboss (Pravá ruka)
Corleone Family - Consigliere (Poradce)
Corleone Family - Capo (Kapitán)
Corleone Family - Soldier (Voják)
Corleone Family - Associate – (Společník)
Corleone Family - Outsider (Spolupracovník)

Činnost
* Obchod se zbraněma
* Obchod s drogama
* Únosy

Pravidla
1. Nebudeš koukat po manželkách svých přátel.
2. Služba Corleonům je nade vše.
3. Schůzky se musí dodržovat.
4. K ženám se budeš chovat s respektem.
5. Pokud budeš požádán o informaci, budeš mluvit pravdu.
6. Nepřivlastníš si peníze jiného člena klanu nebo rodiny.
7. Osobně se nepředstavíš dalšímu členu klanu. Musí to udělat třetí člen.
8. Dodržovat a respektovat pravidla a své nadřízené.
9. Členové mafie jsou vždy pouze muži.

Majetek
Konto - 200 000 Dolarů

Bahama mamas club

Hodnosti
Bahama Mamas - Manager
Bahama Mamas - Barman
Bahama Mamas - Ochranka

Vozový park
BMW M5 F90

Mercedes Benz V250

Komentáře

• michalpkmichalpk Majitel, Management
    upraveno 16. August 2018

Návrh je super a souhlasíme se založením této mafie, ale s určitými "výčitky".

Konto $500k mi přijde moc. Dal bych tak max 200k s tím, že jako mafie nebudete mít problém vydělat více. Nastavíme nějak rozumně jak budete získávat zbraně a drogy a za kolik aby to nebylo úplně zdarma, ale zároveň, ať máte zisky.

Implementační detaily projdeme na Discordu.

• Najz :wink:

• Ok už je to opraveno a děkuji :)

Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.