žiadosť o unban
Jméno zabanované postavy: Ronnie Kray
Jméno zabanovaného: feиixx.
Steamlink zabanovaného: https://steamcommunity.com/id/fenixxko/
Důvod zabanovaného: Po upravení FAILRP neerpenie bezvedmomia
Den kdy mi ban byl udělen: 26.8.2019
Ban byl udělen do: Najprv 14 dní po upravení 7dní (1.9.2019)
Ban jsem dostal od: Head of CSF
Proč jsem byl zabanován: Ako som už písal hore neerpil som bezvedomia ked som bol postrelení do vesty a upadol som do timeru
Poprosil by som o zrušenie banu
Aby som opísal celú situáciu čo sa vlastné stalo. Včera sme vo večerných hodinách išli banku napísal som si o potvrdenie banky začal ma spectovat Royalko a neskôr som sa dozvedel že to spectoval aj Jarda. Všetko išlo podľa plánu banka sa vykradla a čakali sme s rukojemníkom vnútri (boli sme 2 útočnici 1 rukojemník) policajti pristúpili na podmienky ktoré sme požadovali pri východe vyšiel rukojemník a utočnik vtedy policajti nahádzali flashe do banky ich dvoch to zasiahlo mňa tak 1/4 takže som utekal dalej od východu. Vedel som že tam policajti nabehnú tak sme vyšiel druhým východom kde som bol postrelení do vesty a padol som na zem kde bol zablokovaní vchod autom ako som bol na zemi zaerpil som že sú peniaze prichitené pod PD autom. Potom sa policajti s tým autom posunul asi 2-metre aby ma odtial dostal dal mi dole vestu a prehladal ma a potom už pokračovalo normálne RP na stanici a podobne ale to auto tam celý čas zostalo. Policajti prehladávali celú banku či sú tam neni peniaze. Po nejakom čase ked sme už boli v CPZ chceli sme právnika tak nám dali ich telefon cez ktorý sme napísali SMS našemu komplicovi aby peniaze vyzdvihol z pod toho auta čo som mu aj podarilo lebo to auto tam bolo celý čas.
Takže prečo som dostal vlastne ban ?
V polovičke RP som bol zabanovaný Head of CSF za porušenie pravidiel a nepochopenie /do (nepamätám si to presne) Potom sme to išli riešit do roomky kde bol Ritual,Jarda,Kufr,Stigur a Jano (utočník) a ja riešili sme to asi 1-2hodiny boli mi stále vyčitané že som nenapísal všetkým PD do /do kde sú peniaze ale napísal som tu 1 PD ktorý tam práve pribehol ale čo mi tak Stigur povedal tak to OOC vedeli že sú tam lebo im to PDečko povedalo. A asi každý vie aké sú stresy aby sa niečo pri banke nepokazilo a zabudnete aj na maličkosť sme ľudia a stáva sa to. Po nejakej dohode CSF a Staff mi povedali že som neerpil bezvedomie čo by sa malo rpiť pokaždým ked naskočí timer. Ale dajte si ruku na srdce kto zvás toto rpil? Ano bezvedomie dokážem rpiť napr. pri nehode alebo niekde inde kde sa to hodí ale ked vás niekto udre päsťou tak nemusíte upadnúť do bezvedomia a ako viem tak každý si zranenie RPí sám. Keby to poviem po pravde za toto by sa mohol zabanovať 90% serveru lebo to nerobí nikto.
Ďakujem za prečítanie žiadosti a skoré vyriešenie.
S priateľským pozdravom
fenixx.
Komentáře
Žádost byla zamítnuta.
Děkuji za pochopení,
Final Sequence - Management SWRP