Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

[ŽÁDOST] LCD - Luxury Car Dealership (Místo AutoHub) [ZAMÍTNUTO]

Cayler_Cayler_ Člen
upraveno 19. December 2019 v Archiv

Vznik:

Po té co mladý podnikatel Jakub J.Eden zkrachoval ve svém podnikání se rozhodl přestěhovat do nového města. V hlavně mu běhala myšlenka, že s novým městem je nová šance jak uspět. V okamžiku ho napadlo založit autosalon. Doufá v to, že mu tento podnik bude vynášet hodně peněz a neskončí jako v minulém městě zkrachováním. Jakub nejede do města sám, ale se svým věrným kamarádem Dominikem Rhymem. Dominik je jeho kamarád dlouhé časy, proto ho chce Jakub zaměstnat jako pracovníka. Chtějí prodávat auta všeho druhu a chtějí konkurovat všem ostatním prodejcům. Tito kamarádi drží stále při sobě. Těší se do nového města a doufají, že s tímto podnikem uspějí.

Nutné dodat, že tito pánové již měli velké zkušenosti s prodejem aut, takže se dokáží v tomto systému velice dobře pohybovat. Je to jejich sen již od mala, protože milují auta stejně jako mladé slečny v minisukních.

Lokace:

Sídlo firmy:

Nabízené služby:

Distribuce autorizovaných vozidel

• Zkušební jízdy

Pořádání srázů luxusních aut

Pracovní pozice:

Majitel : Jakub J.Eden - MeatFly_#9167

Zástupce : Dominik Rhyme - Mraza#8233

Prodejce : Brandon Lee - Daniel_#3014

Prodejce : Dennis Rogers - Danny.#7279

Prodejce : Leon Kennedy - Eustralien#8345

Výše uvedení lidé, popřípadě se udělá výběrové řízení pro nové členy firmy.

Firemní auto:

• Obstaráme za vlastní finance

Dopad na RP:

Jelikož jsem již byl prodavač v tomto zaměření 5 měsíců IRL tak vím co a jak. Dopad to bude mít takoví, že si ostatní hráči zde budou moci nakoupit své auta, budeme pořádat srazy a dokonce i testovací jízdy. Vše by bylo řešeno přes faktury a smlouvy. Smlouvu mám již připravenou. Dokonce i evidenci tržeb aut. V naši firmě máme hojný počet personálu, který má velkou zkušenost z předešlých měst. Proto by se lidé nemuseli strachovat o to, že by neměli kde koupit auto, těšíme se na vás!

Nebráním se případným úpravám na mém návrhu. Jsem otevřen všem možnostem.

Komentáře

• Zdravím :) Děkuji za zaslání žádosti o společnost. Prosím ještě o doplnění vašich Discord ID za IC jména. Pokud vám již nelze upravit příspěvek, tak mne kontaktujte pomocí Discordu nebo přidejte komentář pod tento příspěvek. Děkuji za spolupráci.

• Ahoj. Napíšu ti na Discord :)

• Tvá žádost o společnost bohužel do dalšího kola nepostoupila. Pokud by jsi měl zájem vyzkoušet něco jiného, tak zde nalezneš seznam dostupných společností. Díky za tvůj zájem :)

Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.