Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

[SCHVÁLENO] Vinařství. (Gusto della Moravia)

RuzbybensRuzbybens Člen
upraveno 26. January 2020 v Společnosti

Majitelé: Ruzbybens (21let) jako Ruzby Benovson - Ruzbyben#9206, Nor hledající nový život a poslání.

Jokris1 (22let) jako Jan Vozembouch - Jokris1#7154, Čech hledající novou lásku a záliby.

(obě postavy s propracovaným příběhem, zaslaným při pohovoru pro připojení na whitelist.)

Název firmy: Gusto della Moravia.

Činnost: Zásobování ostatních frakcí vínem, či jinými lihovinami, pokud to schválí RP. Ať už produkce vína pro bary, dodávání kvalitních odrůd případným mafiánským rodinám, nebo zásobování farnosti mešním vínem.

+ vytváření zakázek pro G6 (ostraha pozemku, instalace kamer, svoz hotovostí a ostatních cenin.)

+ vytváření zakázek prodejcům aut a autoservisům kvůli údržbě vozidel.

+ při prosperitě firmy poskytneme volná pracovní místa, či brigády.

Něco o firmě: Gusto della Moravia, je mladá vinařská společnost založená Janem Vozembouchem a Ruzby Benovsonem roku 2019. Skoupili zkrachovalou vinici a její pozemky od původního majitele Forliho la Beton a vybudovali zde své sídlo, osázeli vinici novými odrůdami vína, dovezenými z Janova domova, Moravy. Přesto že se Ruzby zabýval ve svém Norském domově spíše zráním medoviny, než složitou výrobou vína, brzy si tuto práci zamiloval a oblíbil. Nyní jsou připraveni navázat obchodní vztahy se společnostmi v Los Santos. A pokud nezaváháte a objednáte si 1l lahev modrého portugala ihned, dostanete k němu i sedmičku chardonnay zdarma jako dárek!

Děkujeme za přečtení. Pokud bude náš podnik schválen, slibujeme vám kvalitní a aktivní RP.

Komentáře

• Zdravím :) Děkuji za zaslání žádosti o společnost. Prosím ještě o doplnění vašich Discord ID za IC jména. Pokud vám již nelze upravit příspěvek, tak mne kontaktujte pomocí Discordu nebo přidejte komentář pod tento příspěvek. Děkuji za spolupráci.

• Tvá žádost o společnost postoupila do dalšího kola. Prosím tě tedy dnes nebo tvého zástupce o dostavení do místnosti Žadatelé o společnost mezi 18-19:00 kde dořešíme zbývající detaily. Díky za tvůj zájem :)

• RuzbybensRuzbybens Člen
    upraveno 19. December 2019

Zdravím, dostaví se Jokris. Já budu bohužel do 19:00 v práci a pak mě čeká 30km cesta domů.

Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.