[ŽÁDOST] FFA letište (ZAMIETNUTE)
Zdravim volam sa James Crug pochadzam z Kanady (Toronto).
Ako maly som chcel byt vzdy pilot tak v 15. som sa rozhodol ist na letecku skolu. Zvladol som ju. Samozrejme hned po strednej som isiel na letecku vysoku skolu ktoru som mal tiez uspesnu. V Kanade som sluzil u zasahove jednotky (SWAT) ako pilot vrtulnika. No ale kedze po nasej jednotke isiel gang tak som sa rozhodol odstahovat do LS. V LS byvam 2. den a paci sa mi tu a pretu tu chcem rozbehnut FFA letisko kde by som bol sef a robil by som ludom :
-Pilotne preukazi
-Mali by sme vlasnu letecku spolocnost Crugs aerolines ktora by prevazala ludi : LS airport do sandy airport z LS do Paleto airport zo Sandy do LS zo Sandy do Paleto
-Robili by sme precvicovania EMS a PD popripadne FD
a cele sidlo by sme mali na LS airport
Letecke preukazi by som robil za poplatky a tak isto by som robil aj prenajmi leteckych prostriedkov .
V hangari by sme mali:
Firemne vozidlo
Vrtulniky
lietadla maleho typu
lietadla stredneho typu
lietadla velkeho typu
stihacku
dodavku na prevazanie veci po meste
Vozidla letiskoveho provozu (tie auticka co jazdia na letisku)
Komentáře
Zdravím :) Děkuji za zaslání žádosti o společnost. Tvá žádost byla zaevidována. V případě schválení tě budeme kontaktovat pomocí discordu k dořešení detailů.
Ahoj, bohužiaľ tvoja žiadosť bola zamietnutá, skus sa viac rozpísať a pre RP takejto frakcie je potrebné mať aj trochu skusenosti čo sa týka OOC s lietaním, premysli si preto či si myslíš že si vhodný na RP takejto frakcie.