Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

[SCHVÁLENO] Žiadosť o frakciu LSFD

RadovanRadovan Člen
upraveno 26. January 2020 v Společnosti

História:V roku 1872 začal James Murray rozmýšlať nad zdriadením skupiny ludí ktorý by pomáhali občanom ale primárne hasili požiare.Kedže sa mesto Los Santos rozrstalo nápad mu bol schváleny a o rok na to v roku 1873 mestská rada kúpila 4 kone a jeden z najnovších hasičských strojov ktoré sa vdaka koňom aj s psádkou rýchlo premiestnili na miesto požiaru.V roku 1896 hasiči slávili prvý úspech pri obrovskom požiare troch bytových domov v centre LS. Po tomto hrdinskom zásahu hasičou sa rozšírili hasičské stanice a nakúpila lepšia technika. V roku 1955 zasiahol LS obrovský požiar porastu nad Vinewoodom ktorý sa šíril až do Sandy Shores všetky stanice z LS a Sandy Shores vyrazili bojovať s plamenmi a zase sa ukázal hasičský zbor ako veľmi potrebný a osožný.V roku 2015 bolo v LS 35 hasičských staníc a slúžilo 210 hasičov.V roku 2019 sa hasičský zbor pripojil pod vedenie nemocnice a začal spolupracovať s EMS.

Sídlo hasičov: El Burro Heights

Hasičské vozidlá: https://www.gta5-mods.com/vehicles/los-santos-fire-department-vehicle-pack-lsfd-and-lsiafd-add-on-liveries (nie všetky tak max. 2 z nich + ak sú už dáke v hre tak by som bral aj tie podla toho aké)

F6 menu:Oživiť hráča,Odomknúť auto,Ošetriť malé a veľké zranenia.

Dať do sídla point z ktorého by sa mohol zobrať hasičský prístroj,Sekera(hatchet),Crowbar,Baterka

Dať do sídla point ako majú ems na šatník a vytvorenie si outfitu.

Hodnosti: Kapitán,Velitel,Hasič,Strojník

Náplň práce:Pomáhanie pri autonehodách,možných požiaroch alebo asistovanie ems ak by nestíhali.

1 požiadavka:Chcel by som aby sa fd radilo pod ems to znamená že ak by sa táto frakcia dakedy schválila ja budem síce šéf hasičou ale mne nadriadený bude ešte riaditel ems a to je kufr.

Kapitán hasičského zboru v Los Santos a okolitých oblastiach Vladimír Kozlov:Radovan

Komentáře

• Zdravím :) Děkuji za zaslání žádosti o společnost. Tvá žádost byla zaevidována. V případě schválení tě budeme kontaktovat pomocí discordu k dořešení detailů.

• Ahoj, tvoja žiadosť bola schvalená, kontaktuj STAFF team pre podrobnosti.

Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.