Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

[SCHVÁLENO] Vanilla Unicorn

PavlovPavlov Člen
upraveno 26. January 2020 v Společnosti

Vanilla Unicorn je striptýzový klub ležící nedaleko od centra Los Santos ve Strawberry. Klub v minulosti patřil k jedním z nejlepších a nejvyhledávanějších podniků tohoto typu. Připomínal opravdový Gentleman's Klub. Nicméně několik měsíců před jeho uzavřením připomínal díky neprofesionálnímu vedení spíše podřadný bordel, kde i ten největší pobuda nalezl uspokojení za pár dolarů. 

Hvězda slávy Vanilly pomalu zhasínala a netrvalo to dlouho a zhasla úplně. Klub je nyní již řadu let opuštěný a čeká na někoho, kdo obnoví jeho záři.

Toho se rozhodl chytit Joe Brasco. Kdo to je? Brasco je člověk pocházející z Chicaga. Kvůli problémům různých typů se rozohl přestěhovat do Los Santos, kde již podobný klub vlastnil. Nicméně, kolem Brasca se začala vířit voda a skončil ve vězení. Mezitím jeho bývalý klub propadl státu a ten jej nechal srovnat se zemí a místo něj postavil parkoviště. 

Ze vzpomínek Joa Brasca:

Po příletu do Los Santos jsem tak jako většina nových obyvatel města začal hledat práci. Nebylo to vůbec nic jednoduchého neboť jsem byl zvyklý na nějaký životní standart který mi žádná z pracovních nabídek nebyla schopná naplnit. Hledal jsem dlouho a nakonec jsem skončil jako řidič nákladního automobilu ve firmě Eddies Trucking. Nebyla to fyzicky náročná práce ale byla unavující. Pořád stejné trasy a tak.. znáte to. V práci jsem se seznámil s Jackem Whitem, který je stejně jako já ze Chicaga. Stali se z nás dobří přátelé. Po večerech jsme spolu chodili na pivo, hráli karty atp. Jak mě tak Jacka práce v Eddies Trucking pomalu a jistě začala vyloženě ubíjet a proto jsme se rozhodli, že začneme hledat alternativu. 

Projížděli jsme mnoho inzerátů ale nebyly jsme schopní najít nic kloudného. A pak jsem dostal nápad. Proč by jsme se měli dřít na někoho jiného? o tom je život? není. Život si má člověk užít, né promakat pro bohatství někoho jiného. Začal jsem tedy pátrat po možnostech a těch bylo mnoho. Měl jsem nějaké peníze z Chicaga a nebylo jich málo čili výběr byl skutečně veliký. Projížděl jsem inzeráty nemovitostí, které byly ke koupi nebo k pronájmu. Bylo jich sice hodně ale žádná z nich na mě neudělala takový "boom". Až na jednu a tou byla Vanilla Unicorn. Vzpomínky se mi po přečtení inzerátu promítali jako film v kině. Věděl jsem, že tohle je přesně to co jsem hledal. Rozhodl jsem se, že vrátím klubu slávu a stanu se novým majitelem. Ukázal jsem to Jackovi, který z toho byl také nadšený. Už jsem pro něj měl i vymyšlenou pozici. Bude to šéf ochranky.

Jeli jsme do banky, vybrali jsme peníze a vydali jsme se na úřad, kde jsem Vanillu odkoupili s podnikatelským záměrem striptýzového klubu. Samozřejmě že se tam bude dít víc ale jak jistě všichni víte, prostituce je zakázána čili se to muselo udělat takto. 

Klub byl ve vnitřku v překvapivě dobrém stavu a až na menší kosmetické úpravy nebylo třeba ho nijak renovovat. Co ovšem bylo třeba - vymyslet jídelníčky a najít holky. Kromě místních holek jsme také našli jednu speciální. Jmenuje se Gréta Hooker. Mladá, krásná a sympatická slečna se přihlásila na pozici. S velkým nadšením jsem jí přijal a práce na seznamu občerstvení mohli začít.

Museli jsme také vymyslet ceník pro věci, které nejsou tak úplně v souladu se zákonem jako například sexuální služby. Chvíli to trvalo a po konzultaci s Grétou jsme takový ceník vymysleli. Není to ani drahé, ani levné.. je to střídmé.

_____

Co se nějakých požadavků na DEV týče, moc jich není. Ve Vanille se nedá dostat za bar čili přidat na nějaké smysluplné místo port za bar. Za bar také přidat sklad - sklad také přidat do kanceláře třeba k lednici. Bylo by dobré přidat garáž na parkoviště hned vedle Vanilly.

K salónku přidat "kolečko" které po aktivaci (cena 600$) spustí klasickou scénu z GTA s NPC holkou - tanec. Kdyby to šlo upravit tak aby trval alespoň dvě minutky.

Poslední prosba, přidat jednu NPC tanečnici k tyči na molo aby se vyloženě vymazal pocit prázdnosti.

Děkuji za přečtení. Můžu slíbit že v případě schválení bude na serveru aktivní "frakce" s barem, který bude otevřený denně a v případě, že využijete služeb Grétky, tak Vám slibuji že se minimálně pobavíte.. :D

Díky,

Pavlov

Komentáře

Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.