[ZAMÍTNUTO] Žádost o unban Honza_X
Za co jsem dostal permaban
Zdravim, důvod mého perma banu je přepisování ceny za vrácení auta u horníka
Celý příběh za co jsem dostal permaban
Z mým kamarádem kterého tu nechci uvádět pošlu když tak adminům jméno na discord, máme strašně rádi Japonské auta jako je Skyline, Supra, Evo, GT-R a další japonské auta. Když jsme začali hrát na starém SWRP tak jsme se tam dozvědeli o jedné skupince co prodává japonské upravené auta na drift street atd, tak jsme z mým kamarádem začali dělat jako truckeří popeláři atd. snad všechny joby jsme zkusili aby jsme si na to auto vydělali. Za nějakej ten 1 týden, když nám asi zbývalo 50k$ tak jsme si tich 50k$ šli půjčit do banky od bankéře a měli jsme na ty auta. Tak jsme se na ty auta dohodli ic že je koupíme a dali jsme si sraz na HL. garáži, Já jsem si kupoval R-34 Wagon na drift a kamarád Evo 7 z Tokyo Driftu. Tak jsme se snimi povozili a pak nám řekli že ať jedem za nima, tak jsme jeli a dojeli jsme k observatoři chvilku jsme tam byly a najednou tam dojeli černé auta si 3 a přepadli nás svázali, dali pytle na hlavu a odvezli nás k nějakému potoku. A tam nás obrali o všechny prachy a zastřelili nás a auta si vzali a odjeli, V tu dobu jsem chytl takový rage totalně jsem se na..... Tak jsme z kámošem hledali nějake ty videa jak získat prachy v fivem a bylo tam něco o horníkovy tak jsme to zkusili a každej jsme si givnuli prachy už jsi nepomatuju kolik. Ale byla to totální ptákovina A pak nás to oba odpojilo a napsalo Že jsme banned od MichalaPK
Co se dále stalo
Po pár měsících mi ten kamarád napsal že má unban na SWRP že to vše svedl na mě ale ať jsme pššt
Kdy jsme permaban dostal?
Někdy rok a čtvrt zpátky
Proč si žádám o unban
Jelikož se zase SWRP rozjel a jede se tam nehorázné RP o proti starému SWRP erpí se tam uplně vše je to skoro furt FULL jak ráno tak i v noci. Strašně se mi tam vše libí je to tam krásné PD jsou na úrovni topu
Co bych dělal kdybych dostal Unban
Rád bych erpil mechanika kterého erpim od začátku mého erpení na FivemRP mám nahráno 3117 hodin, Taktéž bych rád pomáhal A-teamu umím dělat nějaké to oblečení do fivem také nějake ty liverky a handlingy
Plus na SWRP hraje strašně moc lidí co znám
Tímto bych se rád omluvil celému SWRP A-teamu a hlavně MichaloviPK za to že jsem udělal tuto blbost