[ZAMÍTNUTO] unBan Smajlo
DUVOD BANU : Údajné kradnutie frakcií, bugovanie.
Ako sa to stalo?
Spolu s mojim kamarátom MrAirMax sme si všimli že sa obnovil SideWay.RP a tak sme si urobili WL a začali hrať.
Zo začiatku som rpil vietnamca. no potom ma to omrzelo a začal som rpiť "Max Owen" rpil som 13y.o dieta ktoré len tak chodilo po meste a robilo si kamarátov. Potom to mne prišlo také divné a tak som si zarpil zostárnutie o niekoľko rokov. Moja postava "Max" prišla po niekoľkých rokoch do mesta a začala pracovať u Reštauracie "La Antico" Po dlhšiom čase moja postava začala dostávať depresie pretože bola veľa krát ponižovaná. Jak Šéfom tak aj inými ľudmi. Keď už som toho mal vážne dosť, podal som výpoveď a začal sa venovať nelegálnemu biznisu. "Unášanie"Vraždy"Vydieranie" Popritom sme aj predávali Japonské autá a niekedy aj zbrane. Potom si ma jeden večer zavolal "Royalko" ktorý sa ma pýtal na frakciu "Bahama West MAMAS" ktorú som údajne skopíroval. Ja som mu podal vysvetlenie že som o tom vôbec nevedel a prepáčil som sa mu. Na druhý deň som si šiel zarpiť na SWRP.cz ako každý deň. Rpil som a pripravoval tým na dalšiu akciu, potom som si na misiu bol kúpiť 2 vesty pre viac HP. Celý deň sme zatial iba jazdili po meste a driftovali. Potom mi napísal Michal Player Kill (Developer) citujem "kde si vzal ten full armor /! 4:31 PM" Aby ste tomu chápali pošlem to sem takto.
SmajloToday at 4:33 PM
?
Kúpil
In shop
BTW, o čo ide? pokial sa môžem opýtať?
PogguToday at 4:34 PM
jen, že každý armor má dávat jen půlku
SmajloToday at 4:34 PM
Kúpil som jeden
Potom druhý
Možno som to zabugoval
nwm
PogguToday at 4:34 PM
koupil si armor za 40 000
SmajloToday at 4:34 PM
jop
PogguToday at 4:35 PM
:thinking:
nemáš ani job
SmajloToday at 4:35 PM
:thinking:
PogguToday at 4:35 PM
kde si na to vzal peníze
SmajloToday at 4:35 PM
My si zarábame
Unášame
atď
+ Predaj aut
Kúpime auto, vytuníme a predáme
Ale inač som pracoval u LSC a v restauraci
PogguToday at 4:37 PM
tu vestu si koupil z jakého shopu
ammunation?
SmajloToday at 4:37 PM
Nn, v shopu
Normálne v obchode
Prečo by som mal dostať unBan?
Myslím si že môj ban bol unáhlený. O tom kradnutí frakcií. Povedal som že o ničom neviem, a dokonca som sa ospravedlnil a povedal že ma to mrzí. Bugovanie, ja som nebugoval nič, vestu som si kúpil 2x a nasadil si ju 2x. Nieje na tom žiadny bug, a keď áno tak som si myslel že práve tak to má byť. + Moje peniaze, mám autá za max 70k a tuning za 15k. Zarábame si unášaním a predajom aut. Týmto by som sa samozrejme ale chcel ospravedlniť za tu frakciu "Bahamama Mamas" vážne som o tom nič nevedel a za to sa ospravedlnujem.
So všou úctou Smajlo