Nelegální organizace nejsou podnětem ke schválení Staff týmem portálu SidewayRP. Nelegální organizaci můžete ve hře RPit bez předešlého schválení Staff týmem, ovšem všechen majetek je nutné zakoupit z vlastních prostředků!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Grove Street Families

F1lcekF1lcek Člen
upraveno 3. January 2020 v Organizovaný zločin

Grove Street Families (dále již GSF) je afroamerický pouliční gang který patří k jedním z nejstarších street gangů v Los Santos, San Andreas. Dlouhá léta jsou ve válce s nepřáteleným gangem Ballas, kde probíhá intenzivní a neustálé rivalství v rámci Ballas-Grove Street War. Ballas nejsou jediný gang s kterým GSF je ve sporu, GSF také stále soupeření se dvěma mexickými gangy v Los Santos - Los Santos Vagos a Varrios Los Aztecas. Jejich soupeření s Varrios Los Aztecasem je méně intenzivní než s Ballas a Vagos. Pomalu celé jejich území se nachází v chudých čtvrtích na vzdáleném východě města, kde vládne vysoká kriminalita. Jsou snadno identifikovatelné podle jejich zelené barvy, tato barva pro ně znamená takový "dresscode".

GSF působí na okolní svět čestnějším dojmem, než jejich znepřátelený gangy, jelikož tento gang existuje už dlouhou řadu let a mají svoje určitá pravidla a tradice, který těžko a neradi opouští. Celý gang je proti tvrdým drogám, které se prodávají na jejich území, protože ví jak předešlá generace GSF skončila. Gang je dobře známý ve městě za spáchání častých zločinů a násilných činů, včetně nelegálního vlastnění zbraní, únosy, loupeže, obchodováním na černém trhu, boje gangů, hlučným chováním na ulici, vraždění a odplaty v rámci gangů.

Grove Street Famillies vznikly zpočátku na Grove Street (60. léta) a rozšiřovaly se do zbytku Gantonu a dalších čtvrtí. V následujících 20 letech se GSF velmi dobře vedlo, území se rozrůstalo do všech stran, až do další čtvrti Chamberlain Hills, barva zelená byla čím dál víc vidět ve městě, ale čím víc území, tím úměrně víc pozornosti. Policie jim to vůbec nedělala jednoduchý, časté zátahy se staly součástí Gantonu. Do toho všeho se ještě připojil nedaleký gangy Ballas a Vagos, který rozmohli crack ve čtvrti a častým napadáním ostatních členů. V této špatné situaci, kdy GSF bylo v úpadku se často členové a celkově populace čtvrti ubírala k drogám, již zmiňovanému cracku. Po nějaké době byla 60% obyvatelstva z této čtvrti denním uživatelem této látky. Šel čas a s GSF to šlo rychle z kopce, z celého úpadku se gang Ballas chtěl vytěžit co nejvíc a proto plánovali poslední razii na tuhle čtvrť za vidinou zmocnit se jí. Koncem 90 let tuto razii provedlo a vcelku lehce Ganton přebrali, všechny z GSF kteří se jim postavili bez slitování popravily. Po opuštění čtvrti GSF, tímto Ballas získalo toto území. Těm kterým se povedlo utéct se ubytovali v nedaleké ubytovně ve čtvrti Chamberlain Hills, která jim poslední zbyla.

Po této události byl nový začátek velmi těžký, ale ne nemožný. O GSF nebylo nějakou dobu pomalu vůbec slyšet, ale ostatní gangy je v klidu nikdy nenechali, protože v nich stále viděli velkou hrozbu. Ale toto území zvládli vždy v klidu ubránit, vzhledem na velikost území a hustotu osídlení členy gangu. K jednomu z mnoha pravidlům se i připsalo jedno a to ,,Nikdy se žádné tvrdé drogy nedotknu, ani nepřinesu do hoodu" a tímto stylem byla důrazně nová generace vychována. Nová generace přezdívána mezi starými OGs New Wave, byla velmi zapálená pro obnovu slávy staré Grove Street Famillies a tak i konala.

• Nikdy nezradím člena GSF.
  • Nikdy nepřinesu tvrdou drogu do hoodu.
  • Nikdy si neaplikuju tvrdou drogu.
  • Nikdy neokradu dalšího člena GSF.
  • Nikdy fízly nezavolám.
  • Nikdy záměrně nepoškodím jméno GSF.
  • Vždy se postarám.
  • Svou zbraň vždy připravenou mám.
  • Vůz si obstarám.
  • GSF nemůžu za žádných okolností opustit.

Pokud pravidlo poruším, nebo nějak GSF ohrozím, smrt si žádám.

• Boss - vůdce celého gangu - Edems
  • Underboss - zástupce bosse - doplníme A teamu
  • OG - vážený člen gangu, který už má nějaký slovo v gangu - doplníme A teamu
  • NG - nováček v gangu, který svoje schopnosti musí ještě prokázat - doplníme A teamu

Přidělání zámku na Frenklinův dům (https://gta.fandom.com/wiki/Clinton_Residence)

Někam sklad do Frenklinova domu

Job - Boss, Underboss, OG, NG

Prosím Police Department aby brali ohledy na to, že se zde vyskytuje hood a měli z této čtvrti nějaký respekt

_____________________________________________________________________________________________________________________

RP této frakce probíhá od spuštění serveru po refreshy.

Děkujeme za přečtení.

Komentáře

• good work homie

• upraveno 4. January 2020

Ahoj, zatím co jsem viděl GSF něco rpit tak to byly jenom přestřelky. Viděl jsem i jak GSF auta najíždí do Ballas hoodu za učelem střelby, gang wars nejsou jenom o přestřelkách, ale i o klasickém beafovanim jako urážky, lowrider srazy, nějaká bitka a občas když se něco vyhrotí tak pak až střílet, taky není problém udělat sem tam drive by, ale ne aby se z toho stal battlefield Další věc je styl oblikání, gangy už dávno nenosí barvu oblečení kterou reprezentují, jelikož tím přitahují na sebe pozornost. Další věc je že pořád nosíte šátky a to i když jste na veřejných místech jako dílny ulice a další místa kde se pohybuje spousta lidí přes všední den kdy je světlo a ne tma. Tím jak pořád nosíte zelené hadry a do toho 24/7 šátky tak jste všem na očích. Párkrát jsem u vás viděl i bělocha, což mi u černošského gangu přijde dosti nelogické. Tohle vše jsem napsal jelikož jsem dělal podobné chyby, ale dost lidí mi předalo svoje zkušenosti a uvědomil jsem si že to co jsem rpil byl total trash.

• Ahoj, kdyby jsi mel jakykoliv problem ze ti nekdo od nas najede do hoodu, nebo te sejme jen tak na ulici, tak mi napis na discordu, protoze takovy veci se nesmi dit, ja to nedelam a vsem novym clenum se snazime vysvetlit kde se nachazi ci hood (samozdejme po "neutralnich" ulici, ktery rozdeluji ctvrti), aby se tem mistum vyhybali a v zadnem pripade tam nejezdili sami. A o tom strileni nema ani smysl mluvit, to je proste picovina, co jsem si myslel ze kazdej vi, ale asi nevi no.. Zbytek v PM.

Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.