Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o unban

schyNischyNi Člen
upraveno 5. January 2020 v Archiv

Discord : schyNi#2082

IC Nick : Luigi Luciano

Vyjádření :

Žádám o snížení trestu z důvodu toho že v pravidlech je napsáno, že Pokud hrajete na našem serveru, máte přísně zakázáno streamsnipovat kohokoliv, kdo taktéž hraje na našem serveru na jakémkoliv zařízení. Jediné co jsem udělal tak jsem vytvořil klip který jsem poslal A-T poté jsem to tam chvilku řešily a pak nás movnuli pryč zapomněl jsem vypnout klip ( stream ) protože jsem musel řešit něco osobního poté příjdu chvilku chodím v restauraci a pak vidím jak někdo najede k restauraci a žačne házet molotovi ( 3 ) tak vyběhnu a střílíme se tam poté schytám kulky a jsem v bezvedomi celou dobu jsem erpil bezvědomý dokud mi to nezaerpili a nezažádal jsem si o revive jakmile jsem dostal revive tak jsem erpil že jsem postřelený v břiše a rameni takže jsem se tam skoro vůbec nehýbal poté se zastavila erpe akce protože jste tam řešili něco s Shikarem jakmile jste to dořešili tak jste tam chtěli i mě ptali jste se mě na to jestli jsem měl otevřený stream odpověděl jsem ANO jakmile jsme to nějak dořešili a vy jste nás movnuli zpět do supportu tak tam přiběhli PD a pozatýkali nas celou dobu jsem erpil zranění převezli mě do nemocnice tam jsem si musel erpit dokotora poté mě chtěli převézt do CPZ a vyslechnout ale už se to skiplo a poté jsem dostal ban. Děkuji za váš čas a přeji příjemný zbytek dne

Tato diskuze je zavřená.