[ZAMÍTNUTO] Žádost o UNBAN - Mixing

Johnny Lee
Discord: Johnny Lee#8802
Postava: Stalo se to za postavu Eric Wright
Ban byl udělen dne: 5.1.2020
Doba banu: 3 dny
Zdravím, jak asi všichni víte dostal jsem ban za mixing. Stalo se to tak že jsem s mojí postavou za ballas jel po akci autem s dalšíma homies a zavolal mi dargun z postavy co má na Bratvě. Já jsem napsal do OOC at tohle nerpí, že budu mluvit rusky za postavu co mám na bratvě, ale v tu chvíli jsem měl stále postavu za ballas a jel jsem v tom autě kde byli ostatní. Myslel jsem si v tu chvíli že to je v pořádku, jelikož jsem to RPil tak že moje postava za bratvu je někde ve městě a jen odpovídá na telefon. Později mi bylo oznámeno at jdu do čekárny a zde mi byl oznámen ban. V tu chvíli jsem se pořád zastával toho že to je v pořádku a že to co jsem udělal bylo IC z jiné postavy. Později cca 20min. potom mi došlo že jsem udělal blbost a porušil tím pravidlo. V tu dobu to sice neovlivnilo RP, ale ze zpětného pohledu to vypadá dost nekvalitně a špatně. Mrzí mě to co se stalo jelikož si myslím že má ode mě očekávat kvalitní RP. Kvalitní RP je základ protože to může i novým lidem ukázat co by mohli zlepšit a celkově pak server posunout v RP kvalitně na jinou uroven. Snažím se pro server vymyslet co nejlepší RP aby se mohl zapojit kdokoliv a tím pomoct hráčům si najít RP a nové lidi se kterýma můžou RPit, protože vím jak je tohle těžké a kdyby mě tehdy jedna partička nepřijela mezi sebe, tak bych možná ani neRPil. Zpátky k mému banu, další věc co mě dost mrzí je to že se to stalo na streamu a já jakožto SW streamer bych měl mít co nejvíce kvalitní RP jak jsem již zmiňoval. Reprezentace SW na twitchy není jen tak z ničeho, ale aby pomohla s reklamou a hlavně reklamou na server kde je kvalitní RP a když lidi tohle uvidí tak je něco špatně a tohle mě dost mrzí, jelikož jsem vás tím zklamal jakožto streamer pro SW. Lidi co streamují RP by měli nové lidi učit rpit, když se mě někdo zeptal na pravidla a jejich vysvětlení tak jsem se vždy snažil lidem co nejvíce poradit a vysvětlit jim jak dané RP funguje. Ještě jednou se omlouvám za moje porušení pravidel a tím i špatnou reprezentaci na twitchy.