Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o frakci Sandy Shores WorkShop [ZAMÍTNUTO]

DOCTORDOCTOR Člen
upraveno 10. January 2020 v Archiv

Vše za začalo jednoho dne, kdy jsem se narodil Já i s bráchou, narodili jsme se v super rodině s tátou a mámou, kteří nás měli rádi. jakou malí jsme měli rádi auta a mechanizmus, pomatuji si jak jsme s tátou stavěli krabicová auta které jsme potom v zimě posílali z kopce po sněhu, strašně nás to bavilo.

Naši rodiče nás měli rádi a měli dobrou práci, táta pracoval jako mechanik v dílně a mamka jako učitelka ve škole, takže ti znamenalo, že s učením jsme neměli žádné problémy.

když nám oboum bylo 13, snažili jsme se pomoc tátovi opravit auto, vůbec jsme nerozumněli tomu mechanizmu v tom motoru, co tam bylo. Po následné prostudování mechanizmu auta jsme ten motor konečně opravili a vydělali si od táty každý 200$.

Když jsme oba dva vystudovali školu, tak jsme měli oba dva naspořeno dohromady kolem.. 8000$? Tak nás napadlo začít lidem opravovat auta.

Po 5 letech nás napadlo si udělat vlastní dílnu, a tady náš konec končí, teď právě děláme na té dílně, o které jsem se zmiňoval, doufáme oba, že se nám podaří rozjet svůj bussines.

Seznam členů:

DOCTOR#5810 (BOSS)

ᔕᗴᖇᘜᗴI シ#1132 (Zástupce)

Požadavky:

Auta - Žádná

Frakční sídlo - (Rádi bychom open interiér/custom interiér)

Pointy: To je na Vás.

Dopad na RP:

Proč to chceme? Chtěli bychom rozjet SandyShores RP, protože moc nevím o tom, že by se tam erpilo.

Rádi bychom rozjeli dílnu, která bude erpit do každého detailu, protože my dva máme zkušenosti s auty, nebo spíš kamarád.

Špatný nápad to nebude, chceme opravovat staré autíčka - veterány, chceme rozjet Sandy Shores RP, aby se erpilo i v Sandy Shores, ne jen v Los Santos.

Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.