Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

[SCHVÁLENO] PermaBAN / UNBAN

IamScroutyIamScrouty Člen
upraveno 4. February 2020 v Archiv

Dobrý den, po včerejší akci na PD stanici jsem dostal podle všeho prý PERMABAN (nevím jistě, neboť jsem postl jeden příspěvek do OOC chatu na discordu a obratem jsem dostal BAN, kde bylo napsáno "ok").

Píši si o UNBAN nebo ZKRÁCENÍ BANU. Vzhledem k tomu, že jsem se dopustil "pouze" nízké kvality RP a menšího "spamu" local-ooc, kdy mojí postavě a mě ruplo v bedně a vytáhl jsem uzinu na PD stanici a začal po PD střílet, za což podle SWRP wiki má být suspendace na 3-7 dní, ne permaban. Hru samotnou jsem neleavoval, dokud jsem nedostal BAN na discordu (situaci jsem chtěl normálně dorpit).

Tímto bych se chtěl omluvit za svoje včerejší shitRP a za menší spam local-ooc, s tím že si celou věc uvědomuji a jsem připraven nést následky v podobě kratšího trestu než je PERMABAN, vzhledem k tomu, že jsem doteď byl bez trestu pouze s upozorněním za jinou akci. Díky za přečtení a případné přezkoumání.

Tato diskuze je zavřená.