Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/
The Vinewood Cartel (ZANIKLA)
Cartel pochadza s Ameriky presnejsie s Mexika. Rok zalozenia je 1950 a prvym vladcom bol Pan Jordan Vinewood. V roku 1951 si zalozili sidlo v Mexiku v horach bola to ich vila zaroven ich domov. Zivili sa predavanim zbrani ale moc ich to neuzivilo a potrebovali nieco viac. V roku 1955 sa zacali zaoberat s drogami konkretnejsie opium. V roku 1960 sa prestahovali do mestecka Los Santos kde mali nejake problemi s nejakou skupinkou ludi ktorych sa chceli zbavit.Bola to utajeny cartel dokym vojna nezacala a nezabili nasho vladcu. V roku 1962 sa zacala vojna medzi dvoma cartelmi.
V roku 1962 v Decembri sa vojna neuspesne ukoncila dôvodu umrtia Pana Jordana Vinewooda. Tato cartel zacala pomaly umierat a ja som dostal ponuku byt ich vladca. Ponuku som prijal. Nasim cielom je snazit sa ostat v utajeni aby o nas nikto v mestecku Los Santos nevedel. Nase prace su: Drogy.
Nase sidlo : Ranch Lafuenta Blanca
Vozidla : Rolls Royce Phantom
Drogy : Opium
Praca : Drogy,
Zbrane: Ak47, M4,Revolver, Combat pistol, ApPistol
Hodnosti: Vinewood Sef: Pista
Vinewood Prava ruka: Smeti
Vinewood Lava ruka
Vinewood Dealer
V roku 1962 v Decembri sa vojna neuspesne ukoncila dôvodu umrtia Pana Jordana Vinewooda. Tato cartel zacala pomaly umierat a ja som dostal ponuku byt ich vladca. Ponuku som prijal. Nasim cielom je snazit sa ostat v utajeni aby o nas nikto v mestecku Los Santos nevedel. Nase prace su: Drogy.
Nase sidlo : Ranch Lafuenta Blanca
Vozidla : Rolls Royce Phantom
Drogy : Opium
Praca : Drogy,
Zbrane: Ak47, M4,Revolver, Combat pistol, ApPistol
Hodnosti: Vinewood Sef: Pista
Vinewood Prava ruka: Smeti
Vinewood Lava ruka
Vinewood Dealer
Tato diskuze je zavřená.
Komentáře
Přidat trošku grafiky a trošku víc rozepsat
nema mame to my
Zrušeno z důvodu malé aktivity frakce + většina hráčů z frakce nehraje aktivně. Dáváme prostor jiným frakcím.