[ZAMÍTNUTO] Atomic
Atomic
Zdravím naše firma se zabývá prodejem dobrých náhradních dílu pro veškerá vozidla všeho typu . Jmenuju se Brad Walker a tuhle firmu založil můj dědeček v roce 1993 . Společnost vznikala na opravě aut , motorek , nakladáku ale kšefty moc nešly protože tady byly velké servisy jako LSC nebo Bennys . Firma se jmenovala Atomic Walker a v roce 2000 se zjistilo že to není moc dobrej název pro firmu tak se pojmenovala jenom Atomic . Můj otec nikdy nechtěl vlastnit tuhle firmu protože nesnášel svýho otce , když děda zemřel přenechal firmu mě . Kšefty moc nešli tak jsme měl napad proč neprodávat autodíly , opravné sady a později i tuning díly společně se svým kamaradem Paulem Turnerem . je rok 2020 a my společne se svým kamaradem chteme pokračovat ...
Boss - Brad Walker - dis. AJosh3#7057 (plat nechám na vás )
pravá ruka - Paul Turner - dis. Filip#8949
Prodejce - najde se
začatečník - najde se
vozidlo a sídlo :
https://www.youtube.com/watch?v=JvLkYsbQ1Ik chtěl bych tam tenhle interier ale to nwm jestli bude možný , a urcite bez tech drog atd jen ten sklad třeba
práce: delali by jsme proste prodej vecí na auto jak dilu tak i treba oleje , chladici kapalinu , prevodový olej to by jste kdyztak pridali itemy , a jeste by jsme pridavali opravný sady a stím by mohli mechanici opravit auto pokud by to slo . ja si myslim ze by to mohlo byt dobre rp pro dílny protoze jich je hodne na serveru . Samozrejme ty dily bych taky nekde odkupoval ve skladu vozil bych je do dilny a bud by si prijeli mechanici nebo bych ja jezdil za nima a nabizel bych jim vyfuky , spoilery , ty itemy bych jeste zdelil na discordu
děkuji za přečteni a odpověd
AJosh3 :)
Komentáře
Zdravím,
Po poradě se Staff týmem jsme se rozhodli, že frakci zamítáme.
Děkuji za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP