Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

[SCHVÁLENO] Žádost o UNBAN - Toxicita

upraveno 5. February 2020 v Archiv

Johnny Lee

Discord: Johnny Lee#8802

Postava: Andre Young

Ban byl udělen dne: 1.2.2020

Doba banu: 1 týden

Zdravím jak všichni víte, tak mi byl odepřen přístup na server a odebrán WL z důvodu toxicity. Vím že jsem s tímhle měl docela problém, píšu MĚL, jelikož se snažím klidnit a nechovat se jako dříve. To byl taky důvod proč jsem si dal pauzu od streamu, jelikož už moje chovaní bylo přes hranici toxicity. Ano stojím si zatím že všechno tohle mělo svůj důvod, nikdy jsem nezačal být toxický na někoho jen tak z ničeho nic, vždycky to bylo proto že někdo porušil pravidla nebo že někdo RPil trash. ALE to neomlouvá moje chovaní, které jsem publikoval díky streamu na veřejnost. Později mi došlo že už to je moc a napsal jsem jardovi, že si dám pauzu a že se v hlavě budu snažit uklidnit. Od té chvíle jsem byl vážně v klidu a měl jsem dobrou náladu a i chut rpit. Přibližně po týdnu se stala taková věc kdy nás lidi zmetovali (porušili za jednu dobu hromadu pravidel) a naše frakce tudíž i vložený čas asi padl za nic. Meta a další přestupky nejsou stále potrvzeny, jelikož nemám přístup k ticketu. Ten den jsem naspal 5 slovních spojení kde se vyskytovali vulgarity, tudíž toxicita. Jsem si vědom že jsem porušil tohle pravidlo, ale taky si stojím za tím že moje chovaní bylo adekvátní, je pravda že jsem neměl psát do localu toxicky, což už dělat nebudu, to můžu slíbit. Děkuji za přečtení této žádosti.

Komentáře

• Zdravím,

Tvá žádost byla probrána se Staff týmem a byla schválena. Trest ti byl zkrácen. Nyní si můžeš požádat formou dotazníku o pohovor.

Děkuji za pochopení.

S pozdravem, 

Dzardajs - Staff tým SWRP

Tato diskuze je zavřená.