Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o Unban / Zkrácení trestu

Discord : Th3Monty#7252

Postava : Arthur Simon Flegenheimer

Ban byl udělen dne : 10.02.2020

Doba banu : 3 Dny

Dobrý večer, jak už víte, byl mi odebrán přístup na Whitelist z důvodu včerejší (09.02.2020) akce a tak, podle verdiktu odsouzen za nasledující porušení pravidel : FailRP, VDM, NonRP Driving, NonRP Injuries

Akce proběhla podle mně, co jsi pamatuji následovně : Byla válka a na vysílačce se ozvalo, ze nějaký černý Mercedes G stojí u spodní nemocnice, tak jsme se tam vydali Já (Th3Monty) a Angelo Garcia (Chumu). Uviděly jsme ten Mercedes a rozjeli se na něho v cca. rychlosti 80/mph (zhruba) Došlo k přednímu nárazu s vozidlem Guardian do boku vozidla Mercedes G. Mercedes letel ke zdi a bohužel za Mercedesem byl nejaký pán, proti kterýmu jsme mněly válku. Následovně se naše auto, neboli těžký Guardian převratil na levé kola a pak zkolaboval na střeše. Nechápu jak se to mohlo stát, ale budiž, to už je vedlejší věc. Následně jsme s Angelem asi cca. 10 sekund mluvily ve stylu : Kámo, jsi v pohodě, nic tě nebolí? A pak jsme náhle uslyšeli sirény od policistů. Tak jsme vylezli z Guardiana a nalezli rychle do Mercedesu a ujeli na Hlavní parkoviště. Tam mně po pár sekundách chytla policie a tak skončila moje akce ve městě a pokračovala v CPZ následující 2, nebo 3 hodiny.

Jsem si vědom své chyby a v pořádku, bez konfliktu jsem přijmul svůj trest a ted za něho pykám.

Tímto píšu a žádám o unban, popřípadě prosim o zkrácení banu.

Předem díky za vaši odpověd

S pozdravem

Th3Monty

Tato diskuze je zavřená.