Žádost o unban
nah
Discord: nah#5472
Postava: Luis Cox
Ban byl udělen dne: 17.02.2020
Doba banu: 2 dny
Zdravím, žádám buď o minimální ban nebo o úplný unban, stala se situace že našeho člena (respketive bosse gangu někdo pobodal + po něm střílel) bylo mi to řečeno IC a řekli jsme si, že je prostě rozstřílíme, byl to prostě drive by (upozorňuju, že to byl náš první drive by, drive by není o tom abych na někoho řval aby dal ruce nahoru nebo něco podobného, prostě rozstřílet) a jestli-že mi někdo pobodá člena gangu a ještě po něm střílí tak ho nebudu unášet ani mučit, nejsme mafie. Také padlo, že jsme si ani pořádně neověřili že to jsou oni, dovolil bych si říct že jsme v té posilce byly něco i přes půl hodiny a přesně její postavu sledovali, když běžela směrem k nám tak jsme odjeli na pár minut a po tom, co jsme se ujistili, že stojí u toho ohně tak jsme šli na drive by, jenom bych rád řekl, že když se někdo takhle chová ke gangstrovy, tak musí počítat s tím, že se tohle stane, nebudu riskovat to, že se tam po "zvednutí rukou" rozběhna a dokopne mě tam jako to ten vietnamec na klipu měl v plánu, neřekl bych ani půl slova kdyby to byl jen pouhý beef nebo tak něco, ale pobodání a střílení po členovy gangu a potom to máme rpit tak, že ho mám unést nebo okrást nebo dát nějakou šanci se bránit tak to asi nebude fungovat, drive by je o tom, přijet a rozsřílet, a když někdo nemá respekt ke gangstrovy a chová se tak jak se chová dokonce ho pobodá a ještě po něm střílí, tak se jemu stane to samé, ale prostě skončí rozstřílenej, takhle to funguje, můj ban i Doggotovo mi příjde zbytečný, a prosím o zamyšlení, co vlastně tomu předcházelo a že po tom všem je asi nebudeme hladit po vlasech, takhle to prostě nefunguje, přece tu nějací novináři nebo co to je, budou bodat a střílet po gangu a já je potom budu hladit po hlavě, a ještě dodávám že bych úplně plně respektoval to co bylo řečeno že jsme to "mohli" udělat jinak a trošku pomaleji, s tímhle bych odešel a už by se to tedy takhle nestalo, když vám to nepřijde v pořádku, ale přijde mi zbytečný ban ... Děkuji s pozdravem Nah.