Žádost o unban - sheahan_atomic

Dobrý den, tímto bych chtěl požádat o zrušení mého banu, který mi byl udělen za poněkud diskutabilních událostí.
Pro začátek bych chtěl připomenou, kdo vlastně jsem. Na internetu vystupuju pod pseudonymem sheahan_atomic nebo také jako sheahann. Můj věk je v rozmezí 17 - 20 let a bydlím v Jihomoravském kraji v Brně. Mezí své stále koníčky řadím programování a hraní videoher.
Přesuňme se k samotné žádosti. Může to být půl roku co jsem byl zabanován na tomhle projektu, respektive na Vašem discordu. Dříve jsem na Vašem serveru hrával a pokud si dobře pamatuju, pracoval jsem u Gruppe 6 a následně i v Tequile. Nikdy jsem se tu s nikým nepohádal, nikoho jsem tu neurazil ani jsem neporušoval pravidla. Nikdy tu nebyl žádný náznak toho, že bych být zabanován.
Po nějaké době jsem začal hrát na jiném serveru avšak už si nevzpomenu na jméno. Ze SideWaye jsem odešel.
Po nějaké době jsem se chtěl opět vrátit, byl jsem odebrán z whitelistu za dlouhou nepřítomnost což je pochopitelné. Klasicky jsem vypsal formulář a čekal na pozvání na pohovor. Pozvání mi přišlo a já se připravoval na pohovor, po chvilce jsem byl zabanován na Vašem discordu. Když jsem se ptal proč se to stalo, bylo mi to odůvodněno jako "Nevhodné chování" nebo něco v tom smyslu. Chtěl jsem to dále řešit ale moc daleko jsem se nedostal. Po chvilce si psaní s adminem (kwandar) mi nakonec sdělil, že jsem už v minulosti měl dostat ban ale kvůli mojí neaktivitě to prý nebylo možné. Později důvod udělení banu na discordu odůvodnil z původního "Nevhodné chování" na "Obcházení banu". V té době jsem už používal nový steam účet ovšem nikdy za účel obcházení banu, který jsem ani nikdy nedostal. Mnohdy jsem si říkal, že tu snad došlo k nějakému omylu a třeba jste si mě spletli, netuším.
Velice rád bych se vrátil k RP na tomto serveru. SideWay je jediný server, který mi vyhovuje. Velice bych ocenil kdybyste alespoň o téhle žádosti popřemýšleli. Děkuju, že jste došli až na konec žádosti.
sheahann
---------Doplňující informace---------
Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198419889930/
Discord: sheahann#8659
Mail: [email protected]
Komentáře
Zdravím,
Po poradě SWRP týmu bylo rozhodnuto, že žádost bude zamítnuta. Děkuji za pochopení
S pozdravem,
Dzardajs - Staff tým SWRP