Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

[ZAMÍTNUTO] GALAXY club

The_Tw1znenThe_Tw1znen Člen
upraveno 29. February 2020 v Archiv

Historie

V roce 2010 byl ve městě Los Santos otevřen nový bar Galaxy Club byl to spíše club než bar, nikdy jeho majitel nebyl známí spíše manažer, manažer vždy vše domlouval, rozhodoval se co bude s klubem a tak …, když se majitel odstěhoval na kanáry nebo kam to bylo tehdá co mi ten příběh vyprávěli barmani v samotném Clubu Galaxy. Galaxy Club mezi tím prostřídalo hodně majitelů kteří se o club moc dobře nestarali, později club kvůli šéfovy skrachoval a začal chátrat, později okolo baru začali shromažďovat lidi bez domova, bordel, drogy atd… potom si však můj bratr Yemon všiml že v baru nebylo dost dlouho otevřeno ani žádná akce nebyla tak si můj bratr a já řekli že bychom bar vzali pod svoje křídla požadovali jsem po městu nějaké peníze na rekostrukci a renovaci iterieru a exterieru asi po roce řešení s městem jsem od nich dostali dostatečné možství peněz aby jsme mohli udělat rekonstrukci Clubu po pár týdnech co byl bar otevřený, se stal znovu slavným a významím clubem ve městě     

Pravidla Klubu

Zaměstnanci se nesmí spolčovat s jinýma organizacemi

Zaměstnanci musí mít úctu k šéfovi.

Zaměstnanci klubu musí pořádat akce pouze se svolením šéfa.

Hodnosti

Manager/Owner - Stará se o chod klubu : twiznen The tw1znen#8957

Barman - Stará se o pití pro zákazníky : Dodám

DJ - Přehráva Hudbu v Klubu : Dodám

Ochranka - Zajištuje aby nevstoupil někdo kdo nemá nebo něco co namá mít u sebe : Dodám

Členi

Tw1znen, Hackshooter, The_OliverT 

Dopad na erpé ve městě:

rádi by jsem dělali zábavu v baru, a hlavně aby jse frakce obnovila, chceme hlavně rpit tak aby se to lidem líbilo,zabavilo přes večery jelikož by club byl otevřen ve večerních hodinách a v určité době

ooc: žádáme o tuto frakci z důvodu neaktivitě frakce

rádi by jsem tuto frakci oživili

chtěli by jsem iterier který je i v gta online a nebo ten co je teď na serveru

jestli by šlo aby zde byly ti tancující lidi na těch dovouch platformach 2a 5ob. ty dvě kolečka žena a muž,

nahoru a dolu do baru ledničku a nakupování napoju a jídla

sklad někam do vnitř aby jsme mohli dávát nějaké věci

garáže hned za bar

nějaké peníze do začátku pro bar kdyby bylo možné třeba 100tisíc aby jsme mohli koupit frakční auta třeba

Komentáře

• Zdravím,

Po poradě SWRP týmu bylo rozhodnuto, že žádost bude zamítnuta. Bar je aktuálně ve vlastnictví. Vlastníkovi bylo stanoveno ultimátum. Pokud po uplynutí tohoto času nebude bar aktivní, tak bude vyvlastněn a nabídnut pomocí IC aukce k zakoupení. Děkuji za pochopení

S pozdravem, 

Dzardajs - Staff tým SWRP

Tato diskuze je zavřená.