Žádost o zkrácení trestu
Discord jména: DOCTOR#5810
Jméno postavy při které byl ban udělěn: Žádná.
Důvod banu: Urgování žádosti
Vysvětlení: Dostal jsem ban asi 10 dní cca do zadu, ban jsem si trpělivě odčekal, následně jsem si zažádal o WL přes formulář, 6x zamítnut, tak jsem si pak psal s kámošem, a prý mi řekl, že mám právo se zeptat, v pravidlech není napsáno že je zakázáno se ptát.
Zeptal jsem se Jardy, ten mi ihned napsal zprávu o tom, že jsem na měsíc zabanován kvůli urgování žádosti.
Ano, psal jsem dříve při tamtom banu, kdy budou kontrolovat přihlášky (Jen Jardovi) a byl jsem upozorněn, přestal jsem okamžitě psát takovéhle zprávy, psal jsem jen admin teamu, že mě včera obtěžoval nějaký týpek (vše vyřešeno)
Dnes jsem se slušně zeptal, proč se mi to furt zamítá, dostal jsem ihned tu zprávu, co tu je řečena, a nemyslím si, že to je urgovani žádosti
Následně, když jsem chtěl vidět důkazy, tak mi bylo řečeno, že má důkazy, ale nebyly mi předloženy, a potom by bylo napsáno, že důkazy nemusím vidět, ale asi logicky, když chci vidět důkazy na můj ban, tak by se mi měli předložit, ne?
Ano, přiznávám, ptal jsem se furt, ale byl jsem upozorněn, pak jsem se jednou zeptal, a dostal jsem okamžitý ban..
Proto bych to rád řešil popřípadně na discordu, nebo někde.
Návrh času banu?
Nestanovím to Já, rád bych, aby mi byl měsíc odebrán, a byl by mi zmenšený trest.
S pozdravem DOCTOR
Komentáře
přimlouvám se za zkrácení tak dlouhého banu, Fox mi ve hře chybí, i když je pošuk, je velmi kreativní ve vymýšlení RP pro ostatní
Zdravím tě,
tvá žádost byla projednána a zamítnuta. Děkuji za pochopení
S pozdravem,
Dzardajs - Head of Staff - SWRP