UNBAN / RIOT / 11.03.2020 / Pomlouvaní členů komunity SWRP, porušování komunitních pravidel.
Zdravím,
dnes, 11.03.2020 v 15:31 jsem byl zabanován na discordu z důvodu : "Chování neslučitelné s pravidly portálu SidewayRP". Dále majitelem mi bylo řečeno :"Pomlouvaní členů komunity SWRP, porušování komunitních pravidel".
Dobrá, celá věc se točí ohledně hráčky / streamerky Lucinky předpokládám. V pravidlech je psáno :"
Toxicita & šikanování
- Toxicita je definována jako přinášení nežádaného chování do naší komunity. Je velký rozdíl mezi vyjádřením svého názoru a nucením Vašeho názoru jiným lidem.
- Nevybíjejte si Váš hněv/frustraci, či Vaši agresivitu vůči jiným hráčům/členům naší komunity.
- Využijte správné řešení pro situaci tohto typu (report).
- Trest: 7 denní suspendace
Shitstorm-starting
- Komunikování veřejně ve smyslu vědomého nebo nevědomého s cílem negativity v OOC vůči jiným členům SWRP komunity nebude tolerované.
- Tyto typy problémů mají být vyřešené soukromě buď přímo s druhou stranou nebo s členem Staff týmu.
- Trest: 7 denní suspendace".
Kam až mají dosah vaše pravidla ? Platí v soukromých zpráv, jiných discordu serverech, messengeru a podobných věcech ? Mně to připadá jako úplná blbost, na twitch.tv jsem nenapsal nic, co je proti ToS twitch.tv . Jak můžou vaše pravidla platit na discord serveru jiného herního portálu? Například jsem člen SidewayRP komunity a někdo kdo vůbec nezná SidewayRP dostane BAN, protože mi nadává? To je totální hloupost.
Žádám proto o UNBAN.
RIOT.
Komentáře
Zdravím tě,
tvá žádost byla projednána a zamítnuta. Důvodem pro zamítnutí je chování, jež je neslučitelné s komunitními pravidly portálu SidewayRP.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP