Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o navrácení whitelistu - Zeo

ZeoZeo Člen
upraveno 21. March 2020 v Archiv

Discord: Zeo#0077

Postava: Bob Good

Důvod odebrání: Nemám ponětí.

1. Info - 19. 3. kolem 2:30 ráno mi byla odebrána možnost připojit se na server, pokud znovu nezašlu další žádost a opět neprojdu pohovorem. Nejprve než se vyřešil report a potom po rozhodnutí, zda mi bude whitelist ponechán (nebyl).
  2. Vysvětlení situace - Po vykradení obchodu mě postřelila policie a já vykrvácel. Následně jsem tam byl převezen místními doktory a podstoupil jsem v /do vyšetření na rentgenovém oddělení. Kulka se vytáhla z mého těla a za dveřmi již čekal policista. On mě vzal, zatknul a prohledal. ZaRPil braní mé pistole, avšak já jí stále měl u sebe. Po odvezení do CPZ jsem tam čekal se svým spolupachatelem, řekli mi má práva atd. Pomocí důkazů přišli na to, že jsem nejspíše vinen a poté se má postava sama přiznala. Spolupachatel stál ve vedlejší cele a nechali mu mobil (taky není jeho chyba). Nalákal policisty pomocí mobilu zpět do CPZ a já držel při sobě pistol a hrál, že je mi špatně a umírám. Vešel do cely, já s /me vytáhl pistol, držel ho v kravatě a mířil mu na hlavu. Z ničeho nic začal křičet o pomoc a já s ním následně vyšel z cely, donutil jsem ho aby odemknul i tomu vedle a jeho kolega se schoval do cely. Pomalu jsme se došourali až k bráně na zadní straně PD. Můj kamarád již utíkal pryč do kanálů a já pustil policistu a donutil ho za sebou zamknout. Hledal jsem auto, to se mi nepovedlo, takže jsem musel utéct pěšky, to bylo ale samozřejmé, že nemám šanci v úspěch. Dohonili mě, střelili několikrát, já vracel opětovnou palbu z mé pistole a nakonec mě zabili. Byl jsem opět převezen do nemocnice a urgentně operován. V OOC chatu jsem spolupracoval.
  3. Důvod k navrácení - Nějaký policista na nás podal report. Ze strany Sidewaye mě nikdo nekontaktoval. Nikdo se mě neptal jak to bylo z mého pohledu, nikdo nás nikam nepozval aby se to vyřešilo, nikdo mi neřekl že již na SW nemám po odpojení přístup (mimochodem, kvůli tomu jsem po vypadnutí internetu nemohl doRPit nemocnici), nikdo mi neřekl co jsem udělal špatně, prostě nic (v podstatě Mnichovská dohoda v 21. století). Následně mi napsal Dzardajs, že do dořešení mi bude odebrán Whitelist. Jediný co jsem tak viděl, tak bylo, jak ještě před tímto si policista neustále stěžoval, že měl zaRPené braní mé zbraně a co si to dovoluji. Tak jsem tedy čekal až do osmi večer, kdy mi Jarda napsal, že mi byl whitelist odebrán a musím znova zaslat žádost atd. Bál jsem se napsat zpátky, abych ho neotravoval, tak jsem raději kontaktoval někoho z CSF. První mi neodpověděl, poslal jsem to tedy druhému. Ten mi taky doteď neodpověděl. Napsat ticket nemohu, protože bez role civilista nic nemůžu dělat. Taky mi trochu nejde do hlavy, proč za to byl potrestán i můj kamarád, který nic neudělal, kromě volání policistů s mobilem (který mu taky nevzali) a potom akorát díky mně utekl. To, že jsem měl pistoli, to nebyla moje chyba. Máte to i v pravidlech, že cokoliv postava drží u sebe, drží u sebe i v rámci RP. Dokonce jsem tvrdil během pohovoru, že k inventáři neexistují výjimky a to mi bylo dáno za pravdu. Možná, že jsem porušil NVL? Víte, jelikož si vážím života a chci si ho užít na plné koule, tak se mi moc nechce hrát 30 let s mýdlem ve vězení. Každopádně, měl by to být pouze ban za porušení RP a ne kompletní odstranění z whitelistu. V CPZ byli také pouze dva policisti a nikoho dalšího jsem nikde neviděl. Pochybuji, že by někdo riskoval s životem policisty a útočil na mě, takže jsem si byl jistý, že se z PD dostanu. Ještě k tomu jsme tento plán prováděli ve dvou lidech. Psal jsem MigYYYsovi, jestli neví, jak se s vámi dostat do kontaktu. Poradil mi toto forum. Nikde není téma ohledně whitelistů, tak mě napadlo to napsat jedině sem. Už to snad nikdo nebude ignorovat. Někdo i tvrdil, že to RP bylo zábavné. Předem díky za přečtení a odpověď.

Tato diskuze je zavřená.