Žádost o zmírnění trestu
Zdravím, včera mi bylo ,,jentak'' oznámeno, že mám ban za toxicitu. Jednalo se zvětšiny podle materialu, který mi zaslal člen Staff Teamu o pouhé naštvání z důvodu přemnoženosti NPC na dílně The Lost. Po posledním restartu byl navýšen počet NPC, což mělo za následek, že se na dílně začli NPC spawnovat více a více a příjde, že jsou nyní i agresivnější - stačí zatroubit a hned začnou střílet. Z 13ti těchto obrazových materialu jich cca 6 bylo čistě kvůli tomuto. Uznávám, že jsem na Twitchi urazil Kufra, v tu chvíli se mi jeho RP nelíbilo, tak jsem to dal najevo, jako cca 10dalších v chatu :). Dále zde padla urážka na hráče Lakomec S.R.O (člen TLMC), z důvodu jeho aktivity ve frakci. Po týdnu neustálého čekání, jsme se ho stejně nedočkali, proto jsem takhle vylítl. Urážení situace s NPC mi nepříjde jako porušení komunitních pravidel. A sprostá slova, které nejsou na nikoho mířené, mi nepříjdou jako materiál pro ban. Děvkuji. Zub
Komentáře
Zdravím,
Po poradě SWRP týmu bylo rozhodnuto, že žádost bude zamítnuta. Děkuji za pochopení
S pozdravem,
Dzardajs - Staff tým SWRP