Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/
Ban neprávem na discordě
v Archiv
Dne 19.4.2020 19:39 jsem dostal permanentní ban na discordu SWRP, že jsem prý obtěžoval nějakýho člena AT, když jsme si psal jenom s MichalemPK. Tak bych poprosil o unban, zda-li by to bylo možný, protože nevím, co jsem udělal ani koho jsme obtěžoval.
Děkuji Sk8perace1
Discord: Sk8perace1#7295
Tato diskuze je zavřená.
Komentáře
Zdravím,
Byl ti udělen za obtěžování člena SWRP týmu a urážení členů Staff týmu. Majitel serveru je tu od toho aby server řídil a staral se o chod. Dále je developer a stará se o programování scriptů pro server. Majitel serveru tu není proto aby mu kdokoliv z hráčů psal soukromé zprávy a očekával, že se bude každému jednotlivě věnovat. To není možné a není to v jeho silách.
Hlavním důvodem tvého banu bylo nevhodné vyjadřování směrem ke Staff týmu. Věřím že se to dalo napsat mnoha jinými způsoby.
Cituji tvou zprávu: “Než mi tvoji staří dementní Admini dali permu za nic”
Takovéto vyjadřování se neslučuje s komunitními pravidly portálu SidewayRP a je trestáno. Z tohoto důvodu ti byl udělen permanentní ban bez možnosti odvolání.
S pozdravem,
Dzardajs - Staff tým SWRP