Žádost o zkrácení banu
Zdravím. Jsem tu s žádostí o zkrácení banu, který byl udělen 23.4 zhruba v 13:00 za porušení komunitních pravidel (toxicita). Velmi si uvědomuji následky svých činů a mrzí mě že jsem to znovu nevydržel a rozjel jsem se na streamu. Vím že víte že to mám těžké, poslední dobou mám i psychické problémy doma a stream je občas další psychický nátlak který na mě poslední dobou působí, vím že je to čistě můj problém ne váš, což chápu a respektuji. Je to také díky mé povaze, ale snažím se to čím dál tím více klidnit a napravovat. Vím že jsem vám to už kdysi slíbil, a vím že mi to nejspíše už přestáváte věřit, ale musím vás ujistit že se vážně snažím. Proto bych vás chtěl z celého srdce poprosit jestli by jste mi ban mohli zkrátit na 3-4 dny na místo 7. A jestli by bylo možné tak navrátit queue pointy nebo pouze snížit. S pozdravem váš MigYYYs
Komentáře
Zdravím tě,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @MigYYYs,
tvé odvolání bylo schváleno. Dojde tedy ke zmírnění tvého trestu, konkrétně na 3 dny. Taktéž ti bude snížena výše námi přidělených queue bodů.
Máš-li zájem se opět připojit na herní server portálu SidewayRP, můžeš postupovat dle kroků v místnosti Přečti_si_mě a to po skončení tvého trestu.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP