Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Z1rk - Žádost o unban/zkrácení banu

ŽÁDOST O UNBAN/ZKRÁCENÍ - 24.4.2020

Důvod banu: Porušení komunitních pravidel

Datum udělení banu: 24.4.2020, 22:15

VYJÁDŘENÍ:

Dostal jsem ban za nword, který jsem psal na PD discordě, který je brán asi, jako oficiální SWRP Discord, každopádně já to bral furt, jako discord, který je v uzavřeném kruhu lidí, kteří chtějí rpit PD a denně se tam řeší debaty ohledně RP a bere se to s nadhledem a srandou, tak jsem bral i vše, co tam bylo a dělo. Pokud na discordě byla už moc velká toxicita, tak jsem jí zastavil, každopádně nejsem komunista, abych někomu zakazoval říct svůj názor, pokud se tam lidi podpichují a mírně škádlí, tak je to furt braný s nadhledem a srandou, to by měl pochopit každý, že jsme jen lidi a né stroje, kteří se musí furt chovat profesionálně, snažíme se PDčka na SW dotáhnout na top špičku, ale po tolika hodinách, co jsem i jsme do toho dali, tak není špatný snad si občas trochu posrandovat a nebrat to vážně, je mi 17 a jsem furt dítě a nedokážu se chovat furt profesionálně, to, že mám na RP tolik hodin a odrpeno fakt hodně na postavách, jako je PD a nelegálky, neznamená, že se tak musím chovat i IRL, jsem furt člověk a né robot, což doufám, že chápe i strana AT, hraju tu od začátku serveru a za celou dobu jsem měl možná tak 2-3 warny, žádný ban nic, hraju tu déle, jak polovina hráčů na serveru, což může potvrdit i Michal, Kupra a další lidi, kteří se mnou taky začínali, hraju tu opravdu dlouho a za tu dobu jsem nikdy neměl ban, ano jsem toxický, ale dokážu se ovládat, byl jsem za poslední dobu napomenut za toxicitu, ale i několik lidí ví, že v několika případech tam byla provokace a proto jsem na to reagoval toxicky, nebo jsem už neměl náladu na CroasantRP od některých lidí, kteří mají už ban, prostě člověk drží vztek dlouho v sobě, protože je těžké vést PD a nelegálku zároveň(kdyby se někdo ptal, já ze začátku serveru neměl v plánu nastupovat, jako PD, můj původní plán byl hrát pouze nelegální postavu.) Člověk po nátlaku vypění a já, člověk povahově výbušný, to má ještě lehčí. Nejsem člověk, co píše věty formálně, pokud nepotřebuje, tímto poukazuju na to, že nejsem někdo, kdo se bude chovat celou dobu profesionálně a seriózně, když hrajeme jen hru, ve který tvoříme příběh, chápu, že chcete netoxickou komunitu a máte určené komunitní pravidla, které respektuji a vím, že jsem byl párkrát napomenut, za mé chování, každopádně člověk dělá chyby a já si svojí chybu uvědomuji, jak jsem psal, dokážu svoje chování ovládat a teď jsem se naučil, že k některým lidem, to nestojí za vyjádření, protože nepotřebuji klesnout na jeho úroveň, bohužel občas tam nějaké slůvko padne, jako padlo včera a nebylo myšleno opravdu toxicky, nebo hanlivě vůči jinačí rasové komunitě, já sám bych chtěl být afroameričan, obdivuji tuhle rasu a soucitím s některými problémy, která tato rasa má, obdivuji všechny rappery černošské komunity, opravdu nejsem člověk, co by napadal rasově lidi, protože jsem člověk, který to bere tak, že ať je černý, bílý, žlutý, pokud se nechová, jak idiot, tak je stejný, jako každý jiný. Nikdy jsem nword nebral nějak hanlivě, právě mi občas vadí, že se to nedá používat IC, protože by se to hodilo do gangsterského RP, protože, jak každý ví, u černošské komunity je nword hodně používaný a ani né nějak hanlivě. Chtěl bych jen říct, že tu hraju opravdu od začátku a snažím se ukazovat TOPové RP, jak ve serióznosti, vžití do postavy a tak dále. Opravdu se snažím svoje RP dotáhnout na vysokou úroveň a být menším RP vzorem, bohužel, to že jsem streamer a RP hráč, neznamená, že se musím furt chovat profesionálně a seriózně mimo RP.. Tímto bych se chtěl omluvit A-Teamu za porušení komunitních pravidel a uvědomuji si svojí chybu a pokusím se, aby se už nikdy neopakovala. Chybami se člověk učí a já se z mé chyby poučil, tímto bych rád zažádal o unban/zkrácení banu, protože je to momentálně hra, kde můžu posouvat svojí RP úroveň a streamovat, to co mě baví. Trošku mě i mrzí, že jsem dostal ban, protože jsem nikdy na SW ban nedostal a je to poprvé a snažil jsem se být neproblémový hráč. Díky předem za odpověď.

S pozdravem,

Z1rk ( ‾ʖ̫‾)

( ͡ʘ ͜ʖ ͡ʘ) ( ‾ʖ̫‾)

Komentáře

Tato diskuze je zavřená.