Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/
M1ask - Žádost o zkrácení trestu [Zamítnuto]
Zdravím,
chtěl bych Vám napsat žádost o zkrácení trestu, který mi byl udělen 15.4. přibližně ve 22 hodin z důvodu ThrashRP, porušení komunitních pravidel. Chyby jsem si uvědomil, pohovořil jsem si o tom se spoustu lidmi a dospěl jsem k tomu, že svoje postavy začnu RPit pořádně a OOC se přestanu chovat jako dement. Vím, dostal jsem již spoustu šancí a svoje tresty jsem si zasloužil. Tyto problémy v OOC způsobuji hodně kvůli mé psychické stránce a s mými problémy doma nemám to zrovna jednoduchý a kvůli těmto věcem jsem hodně výbušný a agresivní. Vím, že to není Vaše chyba, ale je to čistě moje chyba. Žádám Vás prosím o zkrácení trestu, protože server už mi chybí a chtěl bych si zase s klukama zaerpit.
Přeji příjemný zbytek dne,
M1ask
Tato diskuze je zavřená.
Komentáře
Zdravím tě,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @M1ask,
bohužel, tvé chování bylo v rozporu s komunitními a herními pravidly. Též se nejedná o tvůj první postih.
Z těchto důvodů je tvé odvolání zamítnuto.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP