Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

z u b - žádost o zkrácení banu [Expirováno]

ZubZub Člen
upraveno 6. May 2020 v Archiv

Zdravím, přeji pěkný den. Včera 25.4 kolem 17:00 mi byl udělen ban za NoFearRP na 7dní. Bohužel, zde hráčům nevysvětlím, že když sice zním na 30let, tak mi tolik není a nechci zbytečně dělat problémy u rodičů obvzláště v tyto hodiny ve kterých se RP akce odehrávala (23:30). Mnoha hračů do chatu začala vysloveně spamovat s tím, že jsem NoFearoval. Podle slov Staff týmu přítomného u řešení reportu podaného na mě, jsem NoFear prováděl ve chvíli, kdy jsem plivnul do obličeje Presidenta konkurenčního motoklubu Rappty. I přes fakt, že zde bylo 8 lidí s automatickými zbraněmi, tak náš klub silně pohrdá skupině SoA, podle toho jsem to erpil jak nejlíp jsem jen mohl. Ve chvíli, kdy mi začal řezat do vesty, tak jsem se zvedl a dal jsem mu headbutt. Bohužel, opět toto bylo bráno jako důkaz NoFearu. Vesta se z člena sundavá pouze přes jeho mrtvolu, proto jsem to podle toho erpil. V tu chvíli jsem si byl vědom toho, že by účastníci RP akce měli s tím problém. O moto-klubech toho vím dost, proto těchto zkušeností využívám každý den za moji postavu, přesně tak, jak vypadají v realitě.

Děkuji za zvážení zkrácení trestu.

Přijemný zbytek dne.

zubíq

Komentáře

• Zdravím tě,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Žádost expirována.

Tato diskuze je zavřená.