Žádost o unban [Expirováno]
Jak víte byl mi udělen ban za trashrp důvod: jezdil jsem v traktoru po městě a nebyl jsem jediný ktery to udělal nebudu zmiňovat viděl jsem jak dělali takovéhle srandovní postavy děda,tlustoprd atd začal jsem to rpit i já pobavil jsem lidi zaerpil jsem si i z hoffem lidí mě poznávali na každém místě ´´ ŽE HELE HUGO ´´ bavilo jich moje rpčko ale jednou když byl hoff za dědu v nemocnici tak jsem jel za Huga traktorem do nemocnice pro něj ale to že je to trashrp tak jako nevim ta postava má takovej LORE a když jsem to chtěl řešit z Dzardajsem který mi také udělil ban tak mi měsíc už neodpovidá tak jsem se rozhodl to vyřešit s tebou určitě jsem neměl v plánu rpit TrashRP podle hoffa a mě a ostatnich to také trashrp nebyl ale nejspíše když mě spectil tak na 1 minutku jarda tak to viděl asi jako TRASHRP na tomhle serveru jsem poznal mega dobrých lidí s kteryma se bavim do ted a rad bych si s nima opět zaerpil .Pravidla umim na 1 jak mi říkal Hirifig tak jsem měl prej nejrychlejší pohovor na portálu SWRP tož to mě potěšilo a rád bych si tedy zaerpil z hoffem shoem atd. Děkuji za odpověd
Komentáře
Zdravím tě, @KENNY98,
neevidujeme tě v naší databázi osob s odepřeným přístupem. Doporučuji ti tedy postupovat dle kroků pro získání whitelistu.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP