Žádost o unban na [DC] [Zamítnuto]
Dobrý den, dneska jsem dostal na DC ban, nejspíše za mou hrubost ke staffu, byli jsme ve staff roomce a řešili jsme můj ban, za to že jsem ve hře řekl omylem NWord, staffové mi řekli, na jak dlouho budu mít ban, a ty věci okolo toho, jenže já už byl prostě vynervovanej, a řekl jsem jim že jim na to seru a leavnul jsem disc, to jsem ale nevěděl že si to vezmou až takhle k srdci, a instatně mi dají ban i na DC.
--
Prostě jsem byl vynervovanej a dostalo se to ze mě tak rychle, že jsem to ani nečekal.
Jak bych to řekl, prostě jsem už byl dneska vynervovaný ze hry, a potom se ještě dozvím že dostanu ban na 7 dní, tak to už byl konec.
--
Tímto bych se chtěl omluvit Staffum : Zouhymu a Pápovi
--
Byl bych rád, kdyby jste mi dali unban..
Už se to znova nestane -> [Pro mě dobré ponaučení]
--
DISC: L I V I N G L E G E N D#5321
Komentáře
Já bych mu to prominul :)
Každý má svoje dny...
Zdravím tě,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Dobře! :)
V nervech to ujede si myslím každému, a tohle bych mu i prominul, hlavně se vám omluvil, a uznal chybu, a to bych řekl, že je dobře. 😎
Zdravím tě, @LivingLegend,
tvé chování bylo v silném rozporu s komunitními pravidly portálu SidewayRP. Též, nerespektování členů Staff týmu je hrubé porušení komunitních pravidel. Z tohoto důvodu je tvé odvolání zamítnuto.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP