História firmy a jej zámer
Firma ESPEOil Inc. bola založená v roku 2020. Založil som ju po udalostiach, ktoré sa stali blízko Liberty City, a bol som po tejto udalosti nútený zmeniť si priezvisko na to, ktoré mám dnes. Prvotná myšlienka založenia firmy bola svojím spôsobom vnuknutá mojim známym, šéfom ruskej mafie v Liberty City - Kennym Petrovičom, ktorý po vyššie spomenutých udalostiach, kde zomrel môj bratranec, s ktorým sme mali veľké sny v Los Santos, rukami bývalého kolegu Pathyna Malakana. Po mojom prebudení v nemocnici prepísal Kenny Petrovič svoje ropné polia, ktoré vlastnil v Los Santos na mňa a dal mi finančnú hotovosť na rozbehnutie firmy. Avšak po mojom príchode do Los Santos som nepoznal v meste nikoho, a mal som iba svoje peniaze a svoju túžbu vybudovať niečo nové. A tak som sa zamestnal v miestnej firme - Eddies Trucking, kde som získaval skúsenosti ako vodič tejto firmy, aby som vedel ako správne pracovať na pozícii šoféra a mohol som tak manažovať svoju firmu a zamestnancov.
Po mnohých pracovných cestách som sa rozhodol, že je správny čas podať oficialnú žiadosť na magistrálu mesta Los Santos a vybudovať si svoj sen. Vďaka svojím cestám po štáte San Andreas som zistil, že v oblasti celého štátu San Andreas a ani v okolí Los Santos či Sandy Shores a Paleto Bay nie je ani jedna firma, ktorá sa zaoberá ťažbou, spracovaním a distribúciou pohonných hmôt. Rovnako som zistil, že v meste je mnoho nových ľudí, ktorý vedia jazdiť s kamiónom, no sú platený iba priemerne, a nemajú za to žiadné bonusy a žiadne zázemie a to som sa rozhodol zmeniť.
Firma ESPEOil Inc. je firmou zameranou, ako bolo spomenuté, na celý proces od ťažby ropy cez spracovanie po záverečný predaj pre rôzne čerpacie stanice. Firma po mojich skúsenostiach má za úlohu pomáhať novým členom komunity v Los Santos a širokom okolí, prostredníctvom stabilnej práce, platu a rôznych benefitov, ktoré budú mať za účel to, aby títo ľudia neskĺzli na nelegálnu cestu a napriek tomu mali viac ako nadštandardný život.
Po istej dobe, keď sa firma rozbehne a najdem nových spoločníkov, mám do budúcnosti ďalšie plány a smery, ktorými by sa firma vydala, avšak na to je ešte veľa času, a chcem ísť krôčik po krôčiku.
Spôsob ťažby a spracovania
Vzhľadom k tomu, že náša firma bude ťažiť ropu, spracovávať ju a predávať, bude spôsob ťažby a spracovávania prebienať nasledovne:
- do kamiónov sa zmestí dokopy 20 barelov s ropou, prípadne s naftou po spracovaní
- do jedného barelu sa zmestí 50 galónov ropy, prípadne nafty po jej spracovaní
- tým pádom bude pre frakčné kamióny ťažba maxímálne 1000 galónov ropy, prípadne nafty po jej spracovaní
- na ťažbu môžu byť dva ropné vrty, ktoré budú na iných stranách krajiny
- predávať sa môže buď na centrálnom uložisku nafty alebo môžme predávať naftu na rôznych čerpacích staniciach
Lokácia a budova firmy
Po mnohých pracovných cestách a po mnohých oblastiach, ktoré som navštivil, som s vyhliadol jednú staršiu budovu v oblasti
El Burro Heights. V tejto budove sa bude nachádzať parkovisko pre zamestnancov spolu s parkoviskom pre firemné autá a kamióny. Je to odlahlá oblasť, kde sú ropné vrty a samozrejme tým pádom naša firma nebude aktuálne znečisťovať ovzdušie v centre mesta. Prikladám fotky spolu s mapou.
S tým, že oranžovou farbou ohraničené by som chcel aby to bolo celé oplotené (prakticky tam už sú "základy" pre dané oplotenie) a menované vchody aby mali bránu, ktorá sa odomyká len zamestnancom frakcie/firmy).
Ak by bola firma úspešná, časom by sa rozrástla o novú budovu, ktorú by si dala postaviť špecializovanej firme.
Vozový park
Na začiatok by som iba chcel požiadať o tieto vozidlá:
- farba kabíny kamiónu – Black #000000 (r 0,g 0,b 0)
- farba boxu na korbe kamiónu - Gold #DAA520 (r 218,g 165,b 32)
- farba loga – na kabíne #DAA520, na boxe korby #000000
- Vapid Benson - pre hodnosť "Začínajúci vodič"
- MTL Pounder - pre hodnosť "Pokročilý vodič"
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Aletrnatíva pre "Začínajúci vodič"
Alternatíva pre "Pokročilý vodič" + cisternový náves
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- Ford F-150 vo farbe "Gold" - HEX je #DAA520 a na predné dvere by šlo čierné logo
V prípade ak je to na začiatok moc, tak by som vymenil Ford za
- Vapid Sandking XL - v rovnakej farebnej schéme
alebo
- Gallivanter Baller LE LWB - v rovankej farebnej schéme tak ako je to vyššie popísane
Časom, ak by firma dobre fungovala a vedenie mesta by bolo spokojné s chodom firmy, prišlo by k výmene vozového parku -> kamiónov, za modernejší model značky Kenworth.
Všetký firemné vozidlá budé možné kúpiť podľa hodnosti a mať ich uložené v garáži.
Logá firmy - nielen pre osadenie na kamióny a autá
Kontakt a spôsoby náborov
E-mail: [email protected]
V prvom rade budú uchádzači o prácu vyplňovať "Žiadosť o prácu", kde vypíšu určené údaje o sebe.
Medzi sposoby náborov pre začiatok začlením
- cez Discord - #ic_oznámení
- reklama priamo na serveri
Hodnosti a plat
- Majiteľ firmy - plat bossa frakcie podľa uváženia v závislosti na ekonomike a iných frakciách
- Začínajúci vodič - plat podľa uváženia v závislosti na ekonomike a iných frakciách
- Pokročilý vodič - plat podľa uváženia v závislosti na ekonomike a iných frakciách
Po nejakej dobe je v pláne mať vlastného mechanika, keďže každá firma by mala mať vlastného. Zatial prípadné ťažkosti budú riešené buď majiteľom firmy, ktorý bude zatial priamo vo firme auta opravovať, a ak nebude v meste tak sa ťažkosti budú riešieť s automechanickými dieľnami - rôzne dohody si zoberiem na starosti ja ako majiteľ firmy. (Prípadne som otvorený konštruktívnej dohode)
Bonusy
Raz týždenne - v nedeľu, sa budú dávať bonusy na základe týždenného výnosu v pomere:
- 15% zo zisku zostáva vo firme na "réžiu firemných výdavkov" - ako sú prípadné pokuty a podobne
- 40% zo zisku - Bonus pre majiteľa firmy
- 45% zo zisku (ZOSTATOK) sa rozdelý medzi zamestnancov v pomere
- --60% zo zostatku sa rozdelí pre Pokročílý vodič
- --40% zo zostatku sa roydelí pre Začínajúci vodič
BOSS menu, F6 menu a iné
- BOSS menu - výber a vklad z/na frakčný účet, správa zamestnancov (prideľovanie pracovnej pozície, zmena pracovnej pozície, ukončenie pracovného vzťahu)
- F6 menu - ak bude schválené, tak časom pre firemného mechanika a majiteľa firmy možnosť opraviť auto. Avšak žiaden tuning, iba oprava vozidla.
- -- pre všetkých dať na F6 možnosť dať si reflexnú vestu - využíjú to v prípade poruchy vozu alebo keď sa bude ťažiť/spracovávať ropa/nafta
- On/Off Duty
- GPS do kamiónov - možnosť vidieť svojich šoférov na mape v podobe farebnej guličky - podobne ako majú policajné zložky (farbu necham na výber developera)
- IC vysielačky - možnosť komunikovať so šoférmi a šoféri medzi sebou pomocou vysielačky. Rovnako nechám na vedenie, ktorú frekvenciu by nám vyhradilo
Pracovné oblečenie
- tričko - 15, farba - 0
- kabát - 83, farba - 0
- kalhoty - 42, farba - 5
- boty - 43, farba - 0
OOC
Ahoj, moje meno je Patrik, na discorde ma nájdete pod nickom Pathstroke#4491. Mám 29r., som zo Slovenska a eRPeniu sa venujem už dlho, aktuálne mám naeRPené 290+ hodín. Ako aj v žiadosti je spomenuté, aktuálne robím "ŠOFÉRA" cez úrad práce pre Eddies Trucking. Samotna frakcia je svojim spôsobom prerobený jeden z "úrad práce job-ov", ktorý ale aktuálne na serveri nie je - mali by to byť pumpári nejaky, resp. nejaká Ron's Company alebo tak nejako (prípadne môžme o tom dať reč, nakoľko by sa tie "pointy" trochu buď zmenili alebo rozšírili). Samozrejme si uvedomujem, že na frakciu je jeden človek málo, avšak ak by sa podarilo, a bola by mi frakcia odobrená, tak mám hneď v pláne urobiť veľký nábor, keďže sám z vlastnej skúsenosti vidím, koľko ľudí robí šoféra. V pilotnom nábore mám v pláne zamestnať 5 ľudí. Po nejakej dobe a zabehnutí ďalších 5. Maximom by malo byť v prvej fáze firmy 10 zamestnancov plus ja ako majiteľ.
Ak by boli nejaké otázky, rád ich zodpoviem buď ak mi napíšete, prípadne ak ich nájdem tu v komentároch.
Ďakujem za prečítanie tohto môjho monológu :P
Komentáře
Pridávam aj záujemcov o prácu pre firmu ESPEOil Inc. vrátane kontaktu na socialnu sieť "Piscord" v tvare:
IC_meno - Discord meno aj s ID čislom
Carl Harkins - Domin#3844
Frank Harkins - Šmirgl papír💙#0183
Henry Carter - Viktoor#4021
Aden Johnon - Zabijak Bean#2798
Tyrone Brown - majkl#4128
Shawn Carter - ?ShoTy#6300
Tyron Usman - Bruce Lee#6489
Gerald Sullivan - daMartyy#2643
----------------------------
Daný záujemcovia obdržali už aj formulár pre Žiadosť o prácu
Malý edit:
Všetci menovaný už poslali aj oficialnú žiadosť o prácu prostredníctvom dotazníka. Na vyžiadanie viem daný dotazník ukázať vedeniu serveru.
Zdravím tě, @Pathstroke,
po jednání Staff týmu dospěl Staff tým k závěru, že je tvá žádost zamítnuta. Bohužel v tvé žádosti nevidíme do budoucna potenciál ve stavu, v jakém aktuálně je.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP