Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

unban [Zamítnuto]

upraveno 18. May 2020 v Archiv

Ahoj, po rokoch ja konečne kúpil som nový PC, síce nie úplne nový ale v OK stave. Ide na tom GTA, BF 3 a tak. Už pred tým kukal som na twitch streameroch HUN serverok ale potom som zaćal pozerat slovenských. Začal som na nie serveroch s WL, tam som dal moje prve hodiny. Potom som chcel urobit lepsie RP tak som skusil SW. tu som urobil WL hral tyzden a zrazu mi prislo ze mam permanentne zabanovanie- bugovanie penazi. Ja som robil len v Bennys lebo to ma aj v reale zaujima- auta, vrtanie sa v autach mal som zarobene 30 tisic. Napisal som ticket, ze co sa stalo a zrazu som uz nemal aj na discord pristup. Nevedel som napisat nic nikomu. Prisla mi sprava - Víme kdo jsi a že jsi tu již dříve hrál a porušil pravidla. od admina. Ja som pred tym nehral vobec na SW. nemal som ani PC na GTA ktory by rozbehol. Moj discord: BigSpitefulFrog#7517

Komentáře

• Zdravím tě, @BigSpitefulFrog,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Zdravím tě,

obcházení permanentního zákazu přístupu je hrubým porušením pravidel portálu SidewayRP. Sám jsi tak ze své vůle učinil. Bohužel, za takové provinění není možné přístup opětovně obnovit. Ber tedy odvolání jako zamítnuté.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.