Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o unban [Schváleno]

MurraMurra Člen
upraveno 18. May 2020 v Archiv

Přeji pěkný večer, i když jsem si říkal že to do 22.května (mám mít 14 dní. Dostal jsem jej 8.května) vydržím nakonec nevydržím... Touto cestou žádám o možnost dostat unban je to můj první trest. Ban jsem dostal za mixing peněz mezi mými postavami, myslím si že týden a 1 den je pro mě dostatečný trest abych se poučil a dostal novou šanci. Dále prosím o unban z důvodu toho, že jsem jedna z plic naší SWRP policie jsem tu 6 měsíců kdy jsem 27.12.2019 do LSPD nastoupil a řídim akademii a tím, že nemohu do hry nemohu svou práci dělat na 100% A řídim to přes discord pomalu takto ztrácím přehled a nemohu ani plnit svou funkci Majora na 100% jako jsem to dělal doposud IC zkoušení, různé kontroly ústroje a výstroje atp.... Dále prosím o unban z toho důvodu, že se chystáme dělat nové věci , u kterých bych byl také rád jako člen managmentu LSPD přítomen. V pondělí máme v plánu OOC poradu LSPD&LSSD a během té porady chci vyhlásit nový turnus akademie u kterého bych chtěl být přítomen v den kdy začnou dělat výcviky 1,2.

Předem děkuji za kladné vyřízení a děkuju i za pouhé přečtění popřípadě zvážení. S pozdravem Maj. D.McKnight aká Murra

Komentáře

• Zdravím tě, @Murra,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Zdravím tě, @Murra,

tvá žádost byla schválena. Doufám, že tvá slova v odvolání jsou pravdivá a žádám tě tedy, aby jsi pro příště předešel těmto aktům.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.