Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Znovu žádost o unban/omluva A-Teamu a dalším projektantům SWRP [Zamítnuto]

Sark0shSark0sh Člen
upraveno 27. May 2020 v Archiv

Ahoj, mé jméno je $arkosh a před necelými 2,5 měsíci mi byl zde na portálu SWRP udělen ban za mé nepřijatelné toxické chování. V této době jsem byl poměrně pod velkým tlakem, který mě obklopoval ze všech stran, a tak mi tenkrát přišlo v pořádku si svůj vztek vylévat na jiné. Moc dobře vím, že to není žádná omluva, a tak píšu tuhle krátkou zprávu celému projektu SWRP.

Na serveru jsem s mými přáteli začal s gangem afroameričanů BALLAS. To bylo poprvé co jsem na serveru nějak aktivně erpil a taktéž jsem v tom viděl velký potenciál. Po nějaké době jsem však začal cítit možná (ne)oprávněný nátlak od jednoho z adminů (jehož jméno nebudu jmenovat), který mi v hlavě ujasnil částečnou nejistotu a nedůvěru ve zbytek A-Teamu. Moje nedůvěra se poté začala projevovat i v jiných případech, kdy mi prostě přišlo zbytečné se na serveru pokoušet dále erpit, vzhledem k tomu, že jsem si připadal jako by na mě / nás byl daný admin zasedlý. Podali jsme jako gang pár ticketů, které se nevyřešili. Podali jsme několik reportů, které se nevyřešili. Vše jsem ale zbytečně dával za vinu A-Teamu. Stalo se několik věcí dalších věcí a Já byl stále víc mad na server celkově, velmi to ovlivnilo můj postoj k RP, SWRP a komunitě jako celku. Přišlo mi, že je to převážně tím, že gang zde na serveru neobstojí, a tak jsem se svými přáteli přešel na MEXICKÝ KARTEL.

Tuto skupinu jsme začali erpit chvíli po BALLAS, a tak se toho na serveru moc nezměnilo. Naše skupina měla spousty aktivních členů, a tak jsme během pár dnů vydělali na naše první auta, zbraně a nemovitosti. V tuhle chvíli nás ten samý nejmenovaný admin nařkl z bugování a hackování. Samozřejmě naše reputace na serveru byla poměrně mizerná, protože tohoto admina mělo spousty lidí rádo, a nás prakticky nikdo neznal, a tak mu dalo spousty lidí za pravdu. Byli jsme nějakým způsobem prošetřeni, avšak jsme byli čistí a mohli jsme hrát na serveru dál. Byl jsem velmi znepokojen přístupem daného admina a ostatních, protože mi přišlo, že prakticky všichni stojí proti nám. Erpení mě baví a vždy bavilo, a tak jsem se snažil dané věci jaksi přehlížet a rozvíjet svojí illegální frakci. Během toho jsme potkali znovu spousty failů a podobně, které jsme sice řešili reporty, avšak nám byli zamítnuty či nebyli úplně vyřešeny. Situace se začala dostávat do extrémů a cítil jsem, že si potřebuji dát od Rpení pauzu, avšak kvůli napjatým vztahům mezi frakcemi mě skupina potřebovala, a tak jsem hrál dál. Jednoho dne se poprvé pokazila jedna z našich větších akcí a to vedlo k CK mé postavy a postav dalších mých přátel. Akce nebyla špatná z naší strany, avšak ze strany stream-snipera, kvůli kterému nás policie vyhledala a následně dopadla. Byl jsem situací velmi rozhořčen, a to hlavně kvůli tomu, že daný stream-sniper byl již dřívější problém, na kterého jsme podali několik reportů a ticketů, avšak i přes si dál bez jakéhokoliv upozornění jezdil městem jakoby nic. Když jsem zjistil, že všechny tickety s důkazy apod. Byli pomalu bezdůvodně zamítnuty vybouchl jsem a začal jsem si vylívat svoji zlost na mých přátelích, komunitě SWRP a na projektantech SWRP samotných… Tímto bych se chtěl znovu moc omluvit všem, které jsem do toho neúmyslně zatáhl. 

Omlouvám se všem, které jsem jaksi poškodil, či urazil a hlavně celému A-Teamu SWRP. Mrzí mě, že se nemohu na projektu dál podílet alespoň svoji aktivitou, protože až po chvíli jsem si uvědomil, co mě má lehká slova stála. Touto zprávou prosím a znovu uvážení o znovu obnovení mého přístupu na server a portál SWRP.

S pozdravem $arkosh.  

Komentáře

• Zdravím tě, @Sark0sh,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Zdravím tě, @Sark0sh,

tvé odvolání prošlo evaluací a bylo zamítnuto. Bohužel tvé tehdejší chování nebylo v souladu s herními ani komunitními pravidly portálu SidewayRP. Je mi líto, že máš pocit že člen Staff týmu jednal výhradně proti tobě, ovšem z tvé strany nebyla, pokud se nepletu, podána žádná stížnost na jednání dané osoby, čímž byla znemožněna jakákoliv další inspekce dané osoby. Máš-li zájem, můžeš samozřejmě podat další odvolání vůči tvému postihu, ovšem nejdříve týden od vynesení tohoto verdiktu.

Tvé odvolání je tedy zamítnuto.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.