Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o unban [Zamítnuto]

TK3RT3GTK3RT3G Člen
upraveno 28. May 2020 v Archiv

Ahoj, je to už delší dobu co jsem si zde udělal WL, ale vzhledem tomu že mám rockstar účet koupený už přes dva roky od kamaráda, jsem se dozvěděl že se na účet přihlásil a zřejmě něco provedl na serveru a dostal permu. Výtáhl jsem to z něj až po tom, co jsem řešil ban s hráčem Svobi ze Staffu. Bohužel přístup na server mi byl zamítnut a následně jsem dostal ban i na samotný discord. Vzhledem k tomu, že dost mých přátel tu RPí, tak bych si zde chtěl taky zahrát, tak bych se chtěl pokusit nějak to vyřešit. Stejná situace s banem se odehrála i na Soulstory, kde jsem to ale objasnil a byl mi udělen unban. Rockstar účet jsem si pořídil jiný, aby se stejná situace neopakovala. Proto tedy prosím zda by byla možnost si napřiklad v klidu popovídat, nebo nějakým stylem to vyřešit. Děkuji předem za jakoukoliv odezvu.

Toto mi vyskočilo po tom, co jsem se chtěl napojit.

S pozdravem ❤G3T R3KT❤

Komentáře

• Zdravím tě, @TK3RT3G,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Zdravím tě, @TK3RT3G,

za svůj účet je odpovědný jeho vlastník a to i přesto, že se ti na účet mohl přihlásit tvůj kamarád, bratr, či kdokoliv jiný.

Tímto tuto žádost zamítám.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.