Žádost o unban [Zamítnuto]
Ahoj, je to už delší dobu co jsem si zde udělal WL, ale vzhledem tomu že mám rockstar účet koupený už přes dva roky od kamaráda, jsem se dozvěděl že se na účet přihlásil a zřejmě něco provedl na serveru a dostal permu. Výtáhl jsem to z něj až po tom, co jsem řešil ban s hráčem Svobi ze Staffu. Bohužel přístup na server mi byl zamítnut a následně jsem dostal ban i na samotný discord. Vzhledem k tomu, že dost mých přátel tu RPí, tak bych si zde chtěl taky zahrát, tak bych se chtěl pokusit nějak to vyřešit. Stejná situace s banem se odehrála i na Soulstory, kde jsem to ale objasnil a byl mi udělen unban. Rockstar účet jsem si pořídil jiný, aby se stejná situace neopakovala. Proto tedy prosím zda by byla možnost si napřiklad v klidu popovídat, nebo nějakým stylem to vyřešit. Děkuji předem za jakoukoliv odezvu.
Toto mi vyskočilo po tom, co jsem se chtěl napojit.
S pozdravem ❤G3T R3KT❤
Komentáře
Zdravím tě, @TK3RT3G,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @TK3RT3G,
za svůj účet je odpovědný jeho vlastník a to i přesto, že se ti na účet mohl přihlásit tvůj kamarád, bratr, či kdokoliv jiný.
Tímto tuto žádost zamítám.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP