BLACK PANTHER (ZAMITNUTO)
BLACK PANTHER
* Čo som zač ?
Od mala som bol vychovaný sparťanskou výchovou.Otec to nemyslel zle,chcel aby som si v živote poradil sám a aby som sa nikoho nebál.Po rokoch ma oco prihlásil na ,džijudžicu, kde som bol najlepší bojovník čo škola za posledné roky videla.Od 18 rokov som už chodil na strelnicu kde som trénoval z AP pištoľou.Bol som s ňou veľmi dobrý.
* Ako som sa dostal k vraždeniu ?
Keď som mál 23 rokov skamarátil som sa s jedným týpkom ktorý poznal Emanuela Vavrinského.Emanuel Vavrinský bol jeden z najväčších vrahov ktorý boli v Los Santos.raz sme ku nemu prišli si zastrieľať na strelnicu.Keď ma videl strieľať z AP Pištole povedal že mám veľký talent.Navrhol mi že či nechcem nejaké prácičky.Mal som strach,ale financií nebolo v rodine veľa tak som sa nato dal.Nikdy som nemal to čo moji kamaráti mali.Jedného večera sme vyrazili na dodávke do Sandy Shores kde mali schôdzku díleri na O Neil farme.Odstavili sme dodávku pri kraji cesty.Emanuel zobral svoju Sniperku a mne dal AP Pištoľ.Vyšplhali sme sa na strechu.Emanuel nasadil na sniperku tlmič.A dal mi ju do rúk.Povedal nech zastrelím BOSSA rodiny Elcatraz.Ja som namieril ale nemohol som spustiť spúšť.Emanuel šepkal ,Kurva stlač to,a ja som stlačil prestreliľ som mu mozok.Trafil som presne do hlavy.Deň potom ma Emanuel odmenil 30 000$.Trhalo ma svedomie že som niekoho zabil.Ale časom to prešlo vraždil som viac a viac.Od vtedy ma začali volať BLACK PANTHER.
* Čím sa živím ?
Som nájomný vrah ktorý nemá zľutovania.
* Životné úspechy-
1.Zabitie drogového kráľa-Antonia De Santu
2.Zabitie bratstva(Elite brothers)
3.Zabitie na 150 metrov z najvyššej budovy v Liberty City.
(VŠETKO BOLI NÁJOMNÉ VRAŽDY)
* Môj cenník-
1.Únos a získanie informácii-100 000$
2.PK-200 000$
3.CK-(podľa toho akého vysoko postaveného mám zabiť)
* Môj dom--(neznáme)
* Môj vozový park-
FERRARI 599 GTO
KAWASAKI NINJA
HAKOCHU DRIFT
* Môj trezor na zbrane-
1.AP PISTOL
2.TEKA
3.AUTOMATIC RIFLE
4.Elite Sniper
NEROB HLÚPOSTI MALIČKÝ,LEBO SI PO TEBA PRÍDE BLACK PANTHER !
OOC
1.Dom nedávam do frakcii preto mohol by vzniknuť metagaming.
2.Do domu poprosím šatňu,a garáž na autá.
*
3.Všetky vraždy únosy,PK či CK prediskutujem z A-TEAMOM a poprosím aj spectátovanie pri únose.
4.Cenník som len trepol ! Cenník po dohode z A-TEAMOM.
5.PREČO PRÁVE OOC ide sa rpiť vážna vec !!!