Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Vespucci Diving Club [Zamítnuto]

tarantulytarantuly Člen
upraveno 1. June 2020 v Archiv

VESPUCCI DIVING CLUB

Historia VDC

Vespucci Diving Club bol založený v roku 2020. Jedná sa o najmodernejší a najnovši  potápačský club v meste Los Santos. Založil ho mladík menom Daniel Nomed, pochádzajúci z Švédska. Vo Švédsku pôsobil ako profesionálny hasič v potápačskom oddieli. Jeho snom bolo vždy si našetriť peniaze a urobiť si vlastnú potápačskú školu alebo club. Postupne časom sa jeho sen začal napĺňať. Peňazí mal dosť, vedomosti mal na to, jediné čo mu chýbalo boli priestory. Ešte keď bol vo Švédsku kontaktoval cez jeden inzerát pána ktorý predával plážový dom na Vespucci beach. Dohodli si stretnutie za pár dní. Medzitým sa Daniel presťahoval do malého motelu v meste Los Santos kde čakal na odkúpenie plážového domu. Dom odkúpil a urobil z toho Vespucci Diving Club centrálu. Club sa vyvíjal celkom dobre. Mal 4 členov ktorý chodili na rôzne dobrodružstva po celom San Andreas. Danielovi to stále nestačilo, tak sa rozhodol že do clubu pridá aj potápačskú školu. Bude vydávať potápačské preukazy na rôzne vody a podobne. 

V čom bude spočívať VDC / dopad na rp?

Pôjde o club priateľov a záujemcov o potápanie, kde následne bude aj možnosť sa pridať do potápačskej školy. V škole sa budú záujemcovia učiť ako sa potápať, o vodnej komunikácií, nebezpečenstvách a rôznych podobných vecí ktoré im budú k potrebe k peknému RP. Osobne učebné materiály by boli tvorené mnou s tým že mám skúsenosti v tejto oblasti. V realite vlastním celoeuropsky preukaz na freediving. Spočíva to v tom že v tejto oblasti sa tomu rozumiem a je to niečo čo by ma bavilo, učiť ľudí niečím čím som sa sám naučil. Celý club by mal priateľskú komunitu či už, začiatočníkov alebo inštruktorov. Mimo potápanie by organizovali aj iné veci ako turistika na Mt. Chiliad, a rôzne podobné veci. 

Čo VDC požaduje?

Ak by sa dalo bol by som rád za in-game frakciu s pár hodnosťami in. 

• Owner - Daniel Nomed - tarantuly#2555
  • Senior Instruktor
  • Instruktor
  • Junior Instruktor

Zároveň ako spomína historia clubu rád by som si požiadal o jeden interier plážového domu, takzvane centrálu VDC. K tomu domu ak by bolo možné doplniť zámky a jeden sklad kde by sme skladovali kyslíkové masky pre zákazníkov alebo inštruktorov.

Ak by tieto dve požiadavky boli splniteľné bol by som dosť vďačný za túto možnosť ako trochu oživiť ak RP mimo mesto, čiže v mori, alebo aj riekach. 

V tomto priestore interiéru dosadiť požadovaný sklad a boss menu.

🏚️Interier plážového domu:🏚️

Vo pred ďakujem za prečítanie😉

Komentáře

• Zdravím tě, @tarantuly,

máš-li zájem o provozování této společnosti, doporučuji ti se spojit se společností Dock Tease a zahájit s nimi spolupráci.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.