Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

zeus žádost o unban [Zamítnuto]

zeuszeus Člen
upraveno 2. June 2020 v Archiv

Dobrý den, měl bych zájem požádat o unban na vašem kvalitním serveru SWRP, z jiných serverů jsem se dost dobře naučil rpit co se týče frakcí či jiných situací. Zjístil jsem to co jsem udělal byla totalní blbost, zamyslel jsem se nad tím. Za tu dobu jsem se dost změnil na jakémkoliv serveru který jsem do teď hrál od zabanovaní na serveru SWRP jsem nedostal ani 1. ban, z důvodu že jsem se dostatečně naučil RP a neporušovat pravidla, ale to mi nestačilo. Chtěl bych zkusit po 1 roce nový kvalitní SWRP bez jakéhokoliv FailRP a podobně, pravidla jsem se naučil dostatečně abych se opět neporušil. Budu velice rád za druhý pokus co mi dáte

Důvod Banu : Nevím

Datum Banu : cca polivna roku 2019

Ban udělil : Nevím

Komentáře

• Zdravím tě, @zeus,

v tvém případě došlo k hrubému porušení komunitních zásad portálu SidewayRP. Využívání programů třetích stran je přísně zakázáno a v případě prokázání viny je osobě permanentně odepřen přístup. Tímto tvou žádost zamítám.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.