Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o unban - Maksik. [Zamítnuto]

MaksikMaksik Člen
upraveno 3. June 2020 v Archiv

Zdravím,

a zároveň rovnou děkuji za čtení mého příspěvku.

Píšu s žádostí o unban, nebo spíše né o unban nemám přímo ban, ale blacklist a nedostanu se přes formulář ačkoli tam není prý chyba, je to z důvodů mé minulosti banů. Mrzí mě to co jsem dělal, za tu dobu co na Sidewayi nehraju jsem sbíral zkušenosti na jiných projektech, bohůžel pro mě se asi žádný nevyrovná Sidewayi který pro mě zůstane navždy top, právě proto mě to mrzí ještě víc, že jsem od tamtud odešel se štítkem blacklisted, rád bych aby mi byla udělena další šance, ačkoli také vím že těch šancí bylo mnoho a i přesto jsem nebyl schopný si to uvědomit, ale jsem připraven napravit své chyby. Díky za přečtení

Maksik

Komentáře

• Zdravím tě, @Maksik,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Zdravím tě, @Maksik,

mohu tě ujistit, že na portálu SidewayRP neexistuje nic jako "blacklist". Tvé osobě byl udělen permanentní postih. Je mi líto, že sis informaci zle vyložil. Máš-li zájem o podání odvolání, doporučuji ti jej podat opětovně a dostatečnými důvody.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.