Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o unban a taktéž druhou šanci. [Zamítnuto]

JakoubekJakoubek Člen
upraveno 4. June 2020 v Archiv

Zdravím, moc mě mrzí že jsem dostal ban nevím jestli perma ban na serveru swrp za bugování peněz. Cítím se jako ubožák a jsem ponížen sám za sebe. Na swrp jsem se zalíbil protože to je server kde se dalo erpit, rp akce na každým rohu, plno super chvil a dalších možných věcí. Když jsem prvně nastoupil na server hned jsem měl první RPčka, super zábavných věcí. Swrp je pro mě jeden z nejlepších serverů a nevím kam bych šel, už jsem si tu našel mnoha kámošů a bavím se s nima. Svojí chybu bugování peněz si uznávám, udělal jsem největší kravinu co jsem mohl udělat abych ztratil hraní na tomto super serveru. S bugováním jsem už smířený, už jsem zjistil jak to dopadne ne jen s banem a s pocity a dost mě to mrzí. Tento způsob na zisk peněz už bych nikdy neudělal, ted už vím že je to kravina a nevyplatí se to. Nikdy jsem to na jiných serverech ani jednou neudělal a nevím proč mě to táhlo na swrp. Nikde jsem zatím také nedostal permaban.

Fakt moc moc moc bych si zase rád zahrál na swrp, nevím na jaký server bych šel .

Kdybych dostal ten unban tak bych byl moc rád a určitě bych neporušoval žádné z pravidel obzvlášt bugování peněz. Swrp byl pro mě něco jako vyvolený server ze všech serverů kde jsem hrál, což už mám nahráno 1300 hodin cca. Strašně jsem smutný protože tolik kámošů a další ho mnoho co mám, dělání výcviků a tak dále tak jsem ztratil.

Kdybych mohl tak bych proto udělal vše co by bylo v mých silách abych dostal unban, samozřejmě ně způsobem že půjdu na druhý discord to je obcházení banu ale myslím tím třeba jako něco pro to udělal ve smyslu dobrého.

Tudiž tohle je moje žádost o unban a také o druhou šanci, doufám že to vyjde a taky doufám že si snad ještě zahraju na úžasném swrp.

Přeji hezký den a s pozdravem Jakub

Komentáře

• Zdravím tě, @Jakoubek,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Zdravím tě, @Jakoubek,

využívání tzv. "bugů" je hrubým porušením pravidel portálu SidewayRP. Bohužel, v tomto případě je tvé odvolání zamítnuto.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.