Žádost o unban - DarkReaper [Schváleno]
Discord nick: DarkReaper#5092
Zdravím. Zhruba měsíc až měsíc a půl zpátky jsem na TS serveru SWRP zkoušel jestli tam je povolený whisper a tak jsem všechny jednou whispnul. Nic jsem do whisperu neříkal, jen jsem zmáčkl to tlačítko nabindované na whisper. Po té jsem byl permanentně na TSku zabanován. To by se samo o sobě asi dalo v klidu vyřešit ale já jsem o tom napsal i na Twitch streamu majitele. Díky tomu, že v chatu byl jeden z administrátorů tak jsem po přiznání v chatu dostal permanentní ban i na Discord server.
Tímto bych se chtěl hlavně omluvit za to, že jsem již zmíněný whisper vůbec použil a chtěl bych poprosit o unban. Takováto věc už se znovu nebude z mé strany opakovat, ještě jednou se omlouvám.
Dále bych i rád doložil i fix aby se například takováto věc neopakovala ani ze stran jiných hráčů. Opravou whisperu je nastavení hodnoty u permise i_client_whisper_power na -1 u skupiny Guest
Děkuji za přečtení.
Komentáře
Zdravím tě, @DarkReaper,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @DarkReaper,
tvé odvolání podstoupilo evaluaci a bylo schváleno. Pakliže se bude podobný akt opakovat, bude následovat stejný postih.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP