Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o unban - Atlimiter#9725 [Zamítnuto]

Atlimiter_Atlimiter_ Člen
upraveno 9. June 2020 v Archiv

Dobrý den,

chtěl bych zde zažádat o unban, který jsem dostal zhruba před 6 měsíci za bug peněz (perma), když jsem si přes registraci nabugoval do banky zhruba 30 000$. Myslím si, že jsem se za tuto dobu dosti poučil, SW byl můj první server a to, že jsem toto udělal mě samozřejmě neomlouvá, ale byl jsem prostě blbej, že jsem takto jednal a tento postih mě mrzí do teď, hlavně, když vidím, že na tento server jde víc mých kamarádů. Za tuto dobu jsem naRPil dost dalších hodin, třeba 600 - 700h a také se dost v RP naučil. Ještě jednou bych se zdě chtěl omluvit za tento velký krok vedle, o kterém jsem si jistej, že kdybyste mi dali druhou šanci, tak by se nic takového neopakovalo a o toto více bych si dával pozor na cokoliv, co bych dělal. Od banu jsem si prošel mnoho serverů ( samozřejmě všechny WL ) a dost se toho naučil, abych neudělal již žádný problém.

Pokud by na tuto žádost byla pozitivní reakce, tak bych Vám chtěl jako celému teamu poděkovat za možnost mi dát druhou šanci u Vás na serveru.

Komentáře

• Zdravím tě, @Atlimiter_,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Zdravím tě, @Atlimiter_,

zneužívání tzv. "bugů" je hrubým porušením herních pravidel portálu SidewayRP. Z tohoto důvodu je tvé odvolání zamítnuto.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.