Brewery Jones [Zamítnuto]
Brewery Jones bol založený v r.1989 v Paleto Bay. Začínal ako malý pivovar ale neskôr si vybudoval dobrú značku nielen v štáte San Andreas ale aj v EU. Lucas Jones zakladateľ pivovaru zo začiatku pracoval na miestnej železnici ako strojný mechanik. Bol neskutočný milovník piva a svoju lásku k pivu dával všetkým najavo !
Nápad založiť pivovar sa zrodil keď Erik Jones brat Lucasa našiel zakopanú receptúru zvláštneho piva pri roľníckej firme kde pracoval.Všetky ušetrené peniaze investovali bratia do chodu maličkého pivovaru ktorá začínala v stáji.
Naše plány do budúcna
1.Začať zásobovať bary našimi produktmi
2.Otvoriť piváreň
3.Robiť akcie pre mesto
Prvá značka z našej výroby
Druhá značka z našej výroby
Sídlime tu
Naša piváreň zároveň reštaurácia
OOC POŽIADAVKY
Ak by mi náhodou frakcia bola schválena tak by som bližšie informácie zdelil dev teamu.Ako by som chcel vyrábať pivo a cely proces okolo toho.
O túto frakciu žiadam preto lebo všade sú len destillerky a žiadny pivovar som na cz/sk scéne osobne nevidel. Aspoň v takom podaní ako plánujem ja :)
Komentáře
Zdravím tě, @toxik,
Staff tým provedl evaluaci tvé žádosti a dospěl k závěru, že je žádost zamítnuta. V blízké době bude probíhat aukce o jeden podobný podnik, můžete se tedy zúčastnit.
Děkuji za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP