Žádost o zkrácení trestu - Zabijak Bean#2798 [Zamítnuto]
Dobrý den,
Dne 09.06.2020 v 19:34 (cca) jsem dostal ban za metování na tři dny. Jak to vůbec probíhalo ? Dne 09.06.2020 byla velká eRPé akce, kdy se všechny gangy spojily a šli proti LSPD. Já a MouraCZE jsme jeli kolem a já řekl do hry "Vagos tam nebyli, ale vykrádají kufry", poté jsem mu to řekl do IC, když jsem se to dozvěděl z OOC. Hnedka jak jsem mu to řekl, napsal jsem HNED že se omlouvám, že jsem to zmetil a prosím budeme dělat to, že jsem to neřekl. MouraCZE nic o tom už neříkal ani já. Začaly jsme se bavit o něčem jiném. Chápu a jsem smířen z banem, ale chtěl bych to mít aspoň zkrácený, z důvocu toho, že jsem se hned omluvil a on tu omluvu příjmul. Nikdo jiný u toho nebyl. Ještě jednou se omlouvám a chtěl bych Vás poprosit o zkrácení trestu na 24 nebo 48 hodin místo třech dnů.
Děkuji za pozornost a doufám že mojí omluvu příjmete. Přeji krásný zbytek dne, Zabiják Bean.
Komentáře
Zdravím tě, @zabijakbean,
postih v podobě odepření přístupu na 72 hodin je k tvému pochybení adekvátní. Dávej si příště pozor, ať se podobné zásahy ze strany Staff týmu nemusí opakovat.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP