Žádost o UnBan na serveru SWRP [Zamítnuto]
Žádost o UnBan na serveru SWRP
Vyjádření k mému banu: Zdravím celý Team SWRP, moje jméno je TomySs, hrál jsem na serveru SWRP, po nějaké době mi byl udělen permanentní ban za důvod: NVL, TrashRP, FailRP, Powergaming.
Omluva: Jakožto hráč který na serveru byl zabanován, bych se chtěl všem omluvit že jsem jim pokazil RP, vím byla to kravina, neměl jsem to dělat, ze své chyby jsem se poučil, a řekl jsi, že bohužel udělal jsem chybu, kterou muselo být pro SWRP Admin-Team ztrátou času, taky jsem trochu "dospěl" v tu dobu mi bylo 15, dnes mi je 16, a stydím se za to co jsem udělal, vše řeším s chladnou hlavou, taky jsem prošel WhiteListem na několika serverech, kde jsem postupem hrál, ale nikdo mi nevrátí čas který jsem prožil a zažil na SWRP, servery na kterých jsem většinou hrál tak jsem tam byl i Adminovat, či nabírat na Whitelist, vím že to není podstatné, ale RP si myslím že umím dost dobře. Uvědomil jsem si co jsem provedl.
Děkuji moc předem Admin-Teamu za přečtení.
A doufám že i pokuď mi bude unban zamítnut, tak se Vám všem bude dařit v životě.
Děkuji ještě jednou moc že jste si našli čas, přeju Vám pěkný den TomySs.
Komentáře
Zdravím tě,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě,
tvé chování nebylo slučitelné s pravidly portálu SidewayRP a došlo tak k jejich hrubému porušení. Tímto tvé odvolání zamítám.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP